Met grofweg meer passieve inkomsten dan een eigen parkeergarage, is Don de Jong inmiddels een koning van het Nederlandse YouTube-landschap. De bekende vlogger cementeert zijn status weer eens even met de ‘dikste auto van Nederland’. De Audi RS6 C7 is de nieuwe wagen van Don en dit is zijn plan.

Wie is YouTuber Don de Jong?

De 23-jarige Don is een vlogger pur sang. Vorig jaar bereikte hij een miljoen abonnees op YouTube. De in 1999 geboren ondernemer deelt dagelijks een vlog om 17:00 uur op zijn YouTube-kanaal ‘Don’. In 2018 begon hij actief te vloggen met allerlei toegankelijke en informatieve video’s. Zijn familie en vrienden zijn geregeld te gast in de video’s waar humor een belangrijke draad is.

Nieuwe wagen Don: Audi RS6 C7, het volgende droomproject

Don de Jong is ook helemaal weg van auto’s. Meer dan eens kocht hij een Audi RS6. Ook staat een Lamborghini Huracán Performante in zijn garage. Het nieuwste speeltje is een Audi RS6 C7, gekocht bij de exclusieve dealer Gräper Automotive uit Moordrecht.

Wat Don van plan is, deelt hij in zijn Instagram-post over het project: “Ik ga een heel avontuur aan met deze auto. Ik ga proberen de dikste RS6 van Nederland te bouwen. Een nieuwe uitlaat, custom velgen, custom race stuur, custom tune en het dikste van het hele project: een bizarre bodykit! Het wordt het ongekend project wat vanaf nu helemaal te volgen is in mijn vlogs. Hou het in de gaten want ik ga alles met jullie delen!”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Don de Jong 😝 (@dondejong_)


Don de Jong wil nieuwe standaard zetten met de Audi RS6

Deze Audi RS6 C7 biedt qua performance in ieder geval een mooie basis. Deze speciale uitvoering is voorzien van een 4-liter twin-turbo V8-motor. 560 pk out of the box. Deze 4WD-automaat heeft een begrensde topsnelheid van 250 kilometer per uur. Om meer vermogen te ontgrendelen is er de Dynamic en Dynamic plus-pakket. In het laatste geval kan deze Audi RS6 C7 een topsnelheid van 305 kilometer per uur bereiken.

Kortom: volop mogelijkheden voor de speedfreak Don de Jong. Dat de RS6 een gewilde auto is in opzicht van prestaties bewijst ook deze Mansory-upgrade van de RS6 dikwijls.