De carrière van Andrew Tate zit niet altijd op rozen. Want hoewel zijn broer Tristan Take het liefste zwemt in geld. Of beter gezegd: hij rijdt er nog liever in rond, werkt Andrew nog altijd hard aan zijn overwinningen als vechter. De broers hebben samen een OnlyFans-onderneming en twijfelen er niet aan dat rijkdom gelukkig maakt. De autocollectie van de broers is dan ook behoorlijk, maar hoe zit het met hun vermogen?

Vermogen van Andrew en Tristan Tate: vechtsport en ondernemerschap als disciplines

Dat een carrière als vechtsporter een mooie springplank is naar lucratief ondernemen bewijzen begrippen als Floyd Mayweather en Conor McGregor wel. Maar je hoeft het niet eens zo ver te schoppen als deze uitspringers. Met een beetje bekendheid kun je ver komen als je de kansen optimaal benut. Zo bewijzen de gebroeders Tate wel.

Tristan en Andrew Tate verruilden de discipline van vechtsport voor het ondernemerschap. De kickboksers startten na zijn vechtcarrières meerdere bedrijven op samen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Tristan Tate (@talismantate)

Zonen van Grand Master schaken

Een interessant detail: de in Chicago geboren vader van de twee broers, Emory Tate, stond bekend als een Grand Master in schaken. Zo ongeveer het allerhoogste niveau. Het is aannemelijk dat het duo iets bezit van het strategische talent van hun vader.

In de praktijk is het vooral Andrew die van het ondernemerschap echt lucratief werk gemaakt heeft. Meerdere bronnen melden dat de oudere broer het financieel beter deed. Of aanzienlijk minder auto’s kocht dus. 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Emory Andrew Tate III (@cobratate)

Het vermogen van Tristan en Andrew Tate

Andrew Tate zou een vermogen hebben van ongeveer 20 miljoen dollar. In vergelijking doet broertje Tristan Tate het overigens niet eens zo verkeerd, de Brits-Amerikaanse voormalige ISKA-kampioen beschikt volgens diverse bronnen over een vermogen van 7-10 miljoen dollar. 

Het lijkt aan de lage kant met Tristan’s enorme autocollectie overigens. Je kunt ervan uitgaan dat sommige auto’s in de toekomst aanzienlijk meer waard worden evengoed. Zijn idee van een OnlyFans-managementbureau daarentegen? Dat klinkt als een goudmijn.