Jordi van den Bussche, beter bekend als Kwebbelkop, maakt engelstalige video’s op YouTube waarin hij vooral Grand Theft Auto V speelt. Zijn video’s worden gemiddeld 300.000 keer bekeken met af en toe een uitschieter richting de miljoenen. Na 13 jaar al actief te zijn op dit platform heeft hij ongeveer 15 miljoen abonnees verzameld. Als ondernemer gaat het hem ook goed af en heeft Van den Bussche zijn eigen vastgoedbedrijf genaamd KOP Worldwide B.V. Ook is hij de eigenaar van een oranje G-wagen.

De G-wagen van Kwebbelkop

Met deze twee grote inkomsten bronnen mag je jezelf ook weleens iets cadeau doen. In zijn GTA-video’s maakt hij al zijn auto’s oranje, maar gezien zijn inkomen kan hij dat ook in het echt waarmaken. Kwebbelkop kocht daarom zijn droomwagen: een Mercedes G-Klasse. Deze was in eerste instantie in het space grey, maar de 26-jarige liet ‘m haast direct wrappen in een feloranje kleur. Hij kondigde afgelopen maand op zijn Instagram aan dat hij de uitstoot van deze G-wagen zou compenseren door 1000 bomen te plaatsen om de natuur een handje te helpen.

De vermogenscijfers van de G-wagen zijn ondertussen alom bekend, maar toch nog even in het kort: met een vermogen van wel 430 KW (585 pk) en een topsnelheid van 220 km/u gaat deze G-wagon binnen 4,5 seconde van de 0 naar de 100 km/h, aangedreven door een 4WD.

Niet zijn enige klasbak

Dit is niet de enige klasbak die Van den Bussche bezit. Hij is namelijk ook nog in het bezit van een gele Lamborghini Aventador. Eem beetje tegenstrijdig tegen zijn oranje kleur, maar dat neemt niet weg dat het een geweldige sportwagen is om in je collectie te hebben. Zijn fans dachten hetzelfde over deze gele kleur en Van den Bussche kon zich er wel in vinden en liet zijn Lamborghini ook oranje wrappen. Kwebbelkop heeft ook nog een oranje Porsche 911 turbo. Ook deze kocht hij in het space grey, maar voerde hetzelfde kunstje uit als bij zijn AMG G 63.

Neem ook eens een kijkje in het Amsterdamse miljoenen-penthouse van Kwebbelkop.