Ondanks dat Mattie Valk door het slijk werd gehaald nadat hij zijn voormalige collega Wietze de Jager een oor aan naaide, is Valk nog altijd een van de populairste dj’s op de Nederlandse radio, samen met zijn compagnon Marieke Elsinga. Enfin, dat is al vaak genoeg besproken, door naar zijn weelderige penthouse in Rotterdam. Radiomaken is nog steeds een lucratieve bezigheid, zo blijkt wel.

Rotterdamse penthouse van Mattie Valk

Circa vijf jaar geleden schafte Mattie Valk het penthouse aan in een pand dat voorheen dienst deed als pakhuis nadat hij zijn huis in Hendrik-Ido-Ambacht verkocht. Ondertussen is het pand omgetoverd tot een luxueus appartementencomplex, terwijl de gevel van het Rijksmonumentale pand nog altijd de historie laat doorschemeren.

Mattie Valk Q-music dj radio penthouse Rotterdam Pure Luxe

Het penthouse op de Kop van Zuid is verdeeld over twee etages (derde en vierde verdieping) om tot een totaal woonoppervlakte uit te komen van 169 vierkante meter. Ondanks de ruime hoeveelheid aan oppervlak zijn er slechts twee kamers. Echter is er ook nog een dakterras van maar liefst 82 vierkante meter aanwezig, vanwaar de 37-jarige zijn eerste kop koffie van de dag kan drinken terwijl hij geniet van het uitzicht over de skyline van zijn geliefde Rotterdam.

Mattie Valk Q-music dj radio penthouse Rotterdam Pure Luxe

Ook heeft Mattie twee parkeerplaatsen aangewezen gekregen bij de aankoop. In essentie is er dus alles aanwezig om ervoor te zorgen dat het leven een uiterst plezierige aangelegenheid is. Een blik op de foto’s (onderaan de publicatie) onderstreept dat nog maar eens.

Volgens BekendeBuren heeft radio dj er in 2017 zo’n € 640.000 voor heeft betaald om er vervolgens een hypotheek van € 631.250 op te laten vestigen.

Mattie Valk Q-music dj radio penthouse Rotterdam Pure Luxe dakterras Mattie Valk Q-music dj radio penthouse Rotterdam Pure Luxe interieur

(bron foto’s: BekendBuren)