Vorige week gingen we langs bij het duurste huis van Nederland en deze week mogen we achter de schermen kijken bij Kaeve Cars in Uden. Deze leverancier van ‘supreme cars’ wordt door henzelf als het “Mekka in Nederland” omschreven en Bij Kaeva Cars kunt u terecht voor alle soorten en maten auto’s. Van klassiekers tot youngtimers en van supercars tot zeldzame omgebouwde model. Kortom: alles wat je hartje begeert.

Meest bizarre autocollectie van Nederland

We krijgen een rondleiding door de duurste autocollectie van Nedelrand van mede-eigenaar Arno Heirath. Hij bevestigt aan ons dat de naam Caeve afgeleid is van ‘mencave’, wat ook meteen de indeling en inrichting van het pand verklaard. Zijn eigen bureau, met allerlei schaalmodellen, is daar direct een goed voorbeeld van en verder is er naast de showroom zelfs een café en een terras.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Floris Wyers (@floriswyers)

Enige 6×6 Jeep Gladiator ter wereld

Qua auto’s, want daar komen we uiteindelijk voor, bijten het spits af met de enige 6×6 Jeep Gladiator ter wereld met een prijskaartje van € 157.000. Althans in de intro, want meer over deze speciale auto bewaren we uiteraard voor het laatste. Verder verkopen ze onder meer ook een Bugatti voor maar liefst € 1.280.000, een Spyker C8 Laviolette voor € 325.000, Ferrari’s, Jaguars, Porsches, Mercedessen, Bentley’s, raceauto’s, allerlei motors, campers en zelf een vliegtuig.

Horloge winactie

Zelf doen we in de video een wristcheck met een vintage gouden Rolex Perpetual Day-Date, maar we geven ook een horloge weg. Wat moet u doen om kans te maken? Floris legt het u haarfijn uit in de video hieronder. Uiteraard sluiten af met een sabrage. Kijken dus!

Met speciale dank aan Kaeve Cars, Schaap & Citroen en Camber Watches.