De alom geliefde en bekende Pure Luxe-huistour is weer terug! Voor deze video hebben we de navigatie op Ridderkerk gezet, waar een prachtige villa met een prijskaartje van € 2.650.000 op ons stond te wachten.

Per Lamborghini Urus Nero naar te koop staande miljoenenvilla in Ridderkerk

Uiteraard arriveerde we in stijl met een Lamborghini Urus Nero, aan ons uitgeleend door Absolute Motors, het bedrijf dat bekend Nederland voorziet van hun auto-behoeftes. Eenmaal aangekomen op plaats van bestemming schudden we handen met Sebastiaan van der Velden, een oude bekende, van Kolpa van der Hoek | Sotheby’s International Realty die ons welkom heet in de rietgedekte villa.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Floris Wyers (@floriswyers)

Het eerste dat ons opvalt, is de schitterende ligging in combinatie met de een grote tuin die direct grenst aan de Waal. De woning beslaat 460 vierkante meter en bevat 7 kamers, waarvan vier slaap- en drie badkamers.

Binnenzwembad, lift en riante woonkeuken met open haard

Verdere voorzieningen omvatten een verlicht binnenzwembad, een lift, een riante woonkeuken met open haard en veel lichtinval. In de tuin met stenen patio en gras is op de aanlegsteiger een boothuis gebouwd met fraai uitzicht over het nabijgelegen water.

De advertentie van de miljoenenvilla staat op de website van Kolpa van de Hoek en zie de video die we erover maakte hieronder. Doe je duimpje omhoog, abonneer en laat een originele command achter en dan wensen we je veel kijkplezier.

Met speciale dank aan Kolpa van der hoek, Sotheby’s International Realty, Schaap & Citroen en Absolute Motors.