Het leven van André Hazes lijkt een grote real-life soap. De zanger trok dat zo slecht, in combinatie met wat andere zaken, dat hij ongeveer een jaar geleden besloten om als zijn boekingen te cancellen. Na een behoorlijk chaotische periode met verschillende vriendinnen, sloot hij zich af van de buitenwereld, maar vele vakanties verder en is hij wedergekeerd. Die gelegenheid gebruikt hij om zichzelf te trakteren op een Porsche.

Documentaire André Hazes jr. in de maak

André Hazes was de afgelopen maanden in Amerika, voornamelijk vanwege de opnames van zijn documentaire. Hier zou, naar verluidt, zo’n € 250.000 voor betaald zijn voor Videoland. In de documentaire ‘Crossroads’ krijgen we een kijkje achter de schermen bij de familie Hazes. Een releasedatum is echter nog niet bekendgemaakt, maar volgens Flair is ‘ie aan het einde van dit jaar te bekijken op het videoplatform.

Monique Westenberg rijdt namelijk nog steeds rond in zijn Range Rover, terwijl Dré zelf blijkbaar toe was aan iets sportievers. Kortgeleden ging de 28-jarige langs bij Porsche Centrum Eindhoven, waar ook concollega Rolf Sanchez zijn auto’s haalt, en ging niet met lege handen naar huis. Ongetwijfeld is de auto onderdeel van een sponsordeal, maar de zanger mag zichzelf nu de trotse eigenaar noemen van een Porsche Panamera Sport Turismo.

“Ready for his next Destination. Met veel plezier mochten wij André vandaag verwelkomen in de showroom van Porsche Centrum Eindhoven. Wij feliciteren Andre met zijn nieuwe Porsche Panamera Sport Turismo. Sportief, veilig en comfortabel naar al je aankomende shows! Enjoy André!”, schrijft de autodealer in Brabant.

Hazes kan rekenen op heel wat felicitaties, maar niet op de van moraalridder Patty Brard. Dat had vrij weinig te maken met de auto, maar de datum waarop hij ‘m kocht: 23 september, de sterfdatum van zijn vader. Volgens haar staan Rachel en de kinderen elk jaar stil bij de sterfdag van André senior, maar André junior niet. Enfin, wat maakt het ook uit wat ieder er van vindt. Ga lekker genieten van de Panamera Sport Turismo, Hazes!