Nadat we vorige week eindelijk langsgingen voor een housetour bij Mobicep, was het afgelopen zondag tijd om binnen te kijken bij een andere ondernemer en fitness-influencer. Albert Dervishaj, beter bekend als Kosso, is een Nederlandse rapper, bodybuilder en ondernemer en heeft zijn droomhuis in Limburg gebouwd. Tijd om langs te gaan!

Eerste beelden van de villa van Kosso

We rijden er heen per donkerblauwe Lamborghini Urus (te koop voor € 380.000) en zetten ‘m naast de felrode Ferrari van Kosso. De 26-jarige eigenaar van Kosso Nutrition heet ons welkom en geeft ons hoogstpersoonlijk de rondleiding door zijn gloednieuwe woning.

We beginnen bij de entree die eveneens gezien kan worden al trofee- en eetkamer. Hier hangen namelijk al zijn zijn platen, maar wanneer er familie langskomt, kunnen ze daar ook plaatsnemen aan de grote tafel – op maat gemaakt door zijn schoonvader.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kosso (@kosso.nl)

We zetten een aantal stappen en belanden in de woonkamer met open haard. De tv in die ruimte kan niet tippen aan het scherm in de aangrenzend thuisbioscoop. “Het is altijd een droom geweest om een thuisbioscoop te hebben. Ik kijk graag films en series”, vertelt Kosso. Daar ligt hij geregeld met zijn vrouw Dorentina, met wie hij samen muziek maakt.

“Het is allemaal een droom geweest”

Verder gaan we kort door de keuken en na de trap getrotseerd te hebben komen we via de hal in de master bedroom met en-suite badkamer. Net als bij Mobicep, is de de badkamer aangelegd door het bedrijf van Dutch Performante, Tegeldepot, en maken we kennis met de gevulde inloopkast. Ook gaan we nog door de kamer van zijn kindje en sluiten we af met een sabrage in de tuin.

Zie de video hieronder.

Met speciale dank aan Kosso, Schaap & Citroen en Autotron exclusive.