Afgelopen weekend bood de 10-jarige Blue Ivy Charter, dochter van zangeres Beyoncé en rapper Jay-Z, maar liefst $ 80.000 op diamanten oorbellen. Dat gebeurde tijdens een veiling in Los Angeles. Voor de meeste tienjarigen is dit natuurlijk een exorbitant bedrag, maar voor Blue Ivy geldt dat waarschijnlijk niet, met ouders die een geschat vermogen van $ 400 miljoen én $ 1 miljard hebben.

Luxeveiling in Los Angeles

Tijdens het Wearable Art Gala in Los Angeles, nam Charter deel aan een luxeveiling. Daar streed ze om het duurste accessoire van de avond. In een video die te zien is op E! Online, is te zien dat Blue Ivy onder toezicht van haar steenrijke ouders meer dan $ 80.000 op een paar diamanten oorbellen biedt. De diamanten oorbellen zijn van Lorraine Schwartz, een gerenommeerde Amerikaanse sieradenontwerpster. De oorbellen werden die avond gedragen door Tina Knowles, één van de veilingmeesters en nota bene de oma van Blue Ivy. De oorbellen behoorden in het verleden toe aan Beyoncé zelf.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Beyoncé (@beyonce)

Beyoncés dochter, die een blauwe op de jaren ’20 geïnspireerde jurk droeg vanwege het thema “Harlem Nights”, sprong bij de bieding van $ 80.000 op, tot hilariteit en vermaak bij oma Knowles. Uiteindelijk verloor Blue Ivy de veiling van Monique Rodriguez, eigenaresse van huidverzorgingsmerk Mielle Organics. Haar bieding van $ 105.000 werd niet overtroffen.

Blue Ivy biedt vaker op luxe accesoires

Het is overigens niet de eerste keer dat het kind biedt op een bepaald soort luxe accesoire. Tijdens datzelfde gala, maar dan in 2018, bood de toen pas zesjarige Blue Ivy $ 19.000 op een acrylschilderij van Sidney Poitier, één van de eerste grote zwarte filmsterren in Amerika. In januari van dit jaar overleed hij. Ook in 2018 werd Blue Ivy Charter overboden.

Het is hoe dan ook duidelijk dat dochterlief de liefde voor dure en exclusieve accessoires niet van haar zelf heeft.