Het had zo’n mooie dag moeten worden voor Kim Kardashian. Kortgeleden werd de steenrijke realityster 42 jaar en om dat te vieren zou ze samen met haar moeder Kris, zusje Khloé en een aantal vriendinnen in de privéjet van Kylie Jenner afreizen naar Las Vegas om het concert van Usher te bezoeken en om luxe te dineren in restaurant Carbone. Zou inderdaad, want onderweg kreeg het gezelschap te horen dat het toestel vanwege harde windstoten niet zou kunnen landen in Vegas, waarna ze rechtsomkeer gingen.

Kim Kardashian pakt groots uit voor 42e verjaardag

De reis naar Las Vegas zou het tweede deel betekenen van Kardashians verjaardagsactiviteiten. Eerder vierde ze al een “bescheiden feest” met slechts een paar vrienden en familieleden in Calabasas. Hoewel ook dat niet goedkoop was, het huis stond immers vol met grote beeldige bloemstukken.

Kim Kardashian stapt in privéjet Kylie Jenner

Daarnaast werd er ook ín de privéjet flink uitgepakt. Het gehele toestel was versierd met luxe versieringen en er was een cocktailmenu met jello shots en taartjes met daarop Kardashians hoofd.

Gezelschap belandt bij burgerrestaurant

Nadat het toestel rechtsomkeert maakte naar Los Angeles, liet het gezelschap het er niet bij zitten. Ze belandden bij fastfoodketen In-N-Out Burger, en genoten daar van hamburgers die slechts een paar euro kosten. Aan de kledingstijl was goed te zien dat dit zeker niet het doel was van de trip, Kardashian stond in de keten met een glimmende broek en bikinitopje. Haar zus Khloé was gehuld in een doorschijnend catsuit. Het tafereel zorgde voor vreemde blikken bij de reguliere gasten.

Kim Kardashian in In-N-Out Burger

Na het nuttigen van de vette hap, vertrok het gezelschap weer, en werd de avond hervat in een feestbus. Hier werden de jello shots alsnog opgedronken, waarna de avond werd afgesloten met alsnog een luxe diner in Calabasas, Californië.

Kardashian bedankte haar volgers eerdaags nog voor de felicitaties en omschreef haar verjaardag alsnog als “onvergetelijk”.