De familie Meiland staat over het algemeen bekend vanwege hun realityserie Chateau Meiland en hun daaropvolgende vele verhuizingen. Nu ‘stamoudsten’ Erica en Martien hun droomhuis in de Zuid-Hollandse badplaats Noordwijk gevonden lijken te hebben, richt de familie zich op een volgend project. Erica en Martien hebben namelijk een pension gekocht, dat uitstekend kan dienen als bed & breakfast, dat wat de familie zo goed kan runnen.

Pension Kristina Meiland

Woonoppervlak van 421 m² en 14 slaapkamers

Waar de geruchten vorige maand al rondgingen, is de koop van het pension nu echt bevestigd. Het nieuwe pension heeft een woonoppervlak van wel 421 m², en heeft liefst 14 slaapkamers. Momenteel wordt het achtste seizoen van Chateau Meiland gedraaid, waardoor het aannemelijk is dat deze serie zal gaan over dit nieuwe Noordwijkse pension.

Vrijwel iedere slaapkamer heeft ook een eigen badkamer. Alles is verdeeld over twee woonlagen. Wat opvalt is de ietwat oubollige inrichting. Aangezien de Meilandjes houden van out-of-the-box, extravagant en kleurrijk is een ambitieuze verbouwing dan ook zeker niet uitgesloten.

Pension Kristina Meiland

“Pension Kristina”, zoals het pand heet, ligt onder de rook van het bruisende Noordwijkse centrum en ligt het op loopafstand van de boulevard en het strand. Volgens Bekendeburen hebben Erica en Martien Meiland zo’n € 1,5 miljoen betaald voor het pension.

Maxime Meiland

De koop van het pension komt op een opvallend moment. Ongeveer een week geleden werd bekend dat dochter Maxime en haar man Leroy hun twee-onder-éénkap woning, ook in Noordwijk, alweer te koop hebben gezet. En dat na er zelfs iets langer dan een half jaar gewoond te hebben. Het is maar weer eens schoolvoorbeeld dat de familie Meiland maar niet stil kan zitten en graag de handen uit de mouwen steekt.

Deze woning heeft een vraagprijs van bijna € 1,3 miljoen. Hoewel onbevestigd lijken de twee samen met hun dochter Vivé en Maxime’s dochter Claire alweer een volgend stulpje – inclusief  verwarmd zwembad – op de kop te hebben getikt. Daar zou zo’n € 2,2 miljoen mee gemoeid zijn.