Altijd al kasteelheer willen worden? Het kan in België. Net zoals Peter Gillis. Deze U-vormige kasteelvilla bevindt zich echter iets zuidelijker, in Schoten, iets ten noorden van Antwerpen. Het pand werd in 2010 nieuw gebouwd en in 2019-2020 gerenoveerd – zowel de binnen- als de buitenzijde.

Hoofdgebouw met imposante inkomhal

U krijgt de kans om inwonend personeel aan te stellen waarmee u resideert in absolute privacy. Mede mogelijk gemaakt door het riante perceel van 28.000 m². Ook het hoofdverblijf is niet te missen met 773 m² woonoppervlak, zeven slaapkamers en een wellness gedeelte. U arriveert bij het landgoed via een aparte automatische poort. Vervolgens leidt een oprijlaan u naar kasteelvilla waarna u uw bolide kwijt kan in een van de vier garages met autolift.

Bij binnenkomst maakt u direct kennis met de smeedijzeren trap die toegang biedt tot de vier verdiepingen. Een andere smeedijzeren deur scheidt de wijnkelder en het archief van de rest van het huis. In 2020 is er een gloednieuwe keuken aangelegd met voldoende ruimte voor extra eettafel. Daaraan grenst de aparte eetkamer die samen met royale living uitkomt op het grote terras en de diepe tuin.

België

De hoofdslaapkamer is voorzien van een salonruimte, twee dressingkamers, royale badkamer en de eerste verdieping heeft de makelaar het over de mogelijkheid om een “fitness, ontspanningsruimte of thuisbioscoop” aan te leggen.

Wellness met zwembad en sauna

Aan de zijkant van de kasteelvilla is een aparte ruimte die in gebruik is al wellness. Zo is er een zwembad en sauna aanwezig en alles in en rondom het pand wordt bewaakt met video- en camerabewaking. Dat komt wel van pas, want u wil natuurlijk niet dat kwaadwilligen binnentreden wanneer u de vraagprijs van € 4.750.000 heeft afgetikt. Belangstellenden kunnen zich melden bij makelarij De Boer & Partners.

België kasteelvilla