Met de speelwijze die bondscoach Louis van Gaal heeft geïmplementeerd, is Oranje goed op weg naar het wereldkampioenschap. Aanstaande vrijdag staat het ijzersterke Argentinië op het programma, dus Van Gaal heeft genoeg aan zijn hoofd. Ondertussen gaan de zaken in Nederland gewoon door, want zijn vakantiewoning van 100 vierkante meter woonruimte is tijdens zijn tijd in Qatar in de Funda-etalage belandt.

Is de vakantiewoning van Louis van Gaal een investeringsmogelijkheid voor u?

De vakantiewoning, gelegen in het Zeelandse Nieuwvliet, wordt aangekondigd als een  “waardevaste en aantrekkelijke vastgoedinvestering”. “De woning wordt verhuurd door Roompot Vakanties en heeft een huurgarantie van € 17.575,- per jaar lopende tot januari 2029.”

Louis van Gaal

Het is onduidelijk of Louis van Gaal en zijn levenspartner Truus hier überhaupt weleens een nachtje hebben geslapen, aangezien het koppel hiernaast een tweepaar spectaculairdere vakantiewoningen heeft: een in de Algarve en een in de Zwitserse Alpen. Om nog maar te zwijgen over zijn hoofdverblijf in Heerhugowaard en zijn andere eigendom in Noordwijk.

vakantiewoning

Volgens Bekende Buren werd deze Nederlandse vakantiewoning in 2017 aangeschaft voor iets minder dan € 200.000. Echter was het pand indertijd nog in aanbouw, want de oplevering vond pas een jaar later plaats. Inmiddels zijn we vier jaar verder en lijkt het rendement behaald te zijn. Klaar om een klapper te maken.

Verplicht om het pand te verhuren

Van Gaal hoopt om een flinke winst te schoren, want de vraagprijs komt neer op € 437.500. Want krijgt u daarvoor terug? Een perceel van 433 m² op een winderige plek, op loopafstand van de Noordzee en niet ver verwijderd van het Belgische Knokke, één van de meest bezochte en luxueuze badplaatsen van België. De compacte woning heeft verder vier slaapkamers, drie badkamers, een sauna en parkeergelegenheid op eigen terrein voor twee voertuigen. Echter zal u als koper hier weinig gebruik van kunnen maken, want het is verplicht om de woning te verhuren.