Louis van Gaal een van de meest spraakmakende én succesvolle voetbalcoaches van Nederland heeft z’n fortuin op zeer mooie wijze besteed. Naar het schijnt heeft hij een nieuw onderkomen gekocht in de Portugese Algarve. Het appartement is onderdeel van een complex dat enkel betrokken zal worden door de rich and famous. Waaronder dus onze eigen Louis van Gaal.

Appartement is onderdeel van het Quinta da Lago resort

Het appartement, gelegen in de meest zuidelijke provincie van Portugal, wordt de vervanging van van Gaal’s huidige appartement. Op het moment betrekt de voetbalmeester een villa in Vale do Lobo. Dezelfde plek waar ook Ronald Koeman een villa heeft staan. Het resort waar hij nu dus z’n intrek gaat doen staat aan de rand van een natuurreservaat. Dit reservaat, Ria Formosa, staat op de UNESCO werelderfgoedlijst vanwege de vele bijzondere flora en fauna die er te vinden is.

louis van gaal appartement portugal algarve quinta da lago resort Pure Luxe

De oefenmeester betaalt dus €3.000.000 voor een appartement met drie slaapkamers en vijf badkamers. Het appartement telt 240 vierkante meter aan woonoppervlak en komt met privé-terrassen en een eigen verwarmd zwembad. Uiteraard is het appartement voorzien van alle mogelijke inbouwapparatuur en het grootst mogelijke comfort. Vanuit z’n appartement kijkt van Gaal uit op het Quinta do Lago meer.

louis van gaal appartement portugal algarve quinta da lago resort Pure Luxe louis van gaal appartement portugal algarve quinta da lago resort Pure Luxe louis van gaal appartement portugal algarve quinta da lago resort Pure Luxe louis van gaal appartement portugal algarve quinta da lago resort Pure Luxe

Bron: Bekendeburen