Als succesvolle Hollywood-acteur hoeft Bradley Cooper niet op de kleintjes te letten. De American Sniper-acteur wordt niet alleen gecast op zijn acteervaardigheden, want zijn uiterlijk zal ook een prominente rol spelen. Om te zorgen dat hij altijd goed voor de dag komt, spendeert hij volgens de Bild € 45.000 per maand aan zijn uiterlijk.

47-jarige acteur Bradley Cooper

De 47-jarige Amerikaan is te zien in diverse kaskrakers, zoals A Star Is Born, Nightmare Alley, The Mule en uiteraard The Hangover. In deze films papt hij meestal aan met de mooiste vrouwen en in het echte leven heeft hij ook een turbulente relatiegeschiedenis. Zo is hij getrouwd geweest met het Russische topmodel Irina Shayk, de ex van Cristiano Ronaldo, en televisie- en filmactrice Jennifer Esposito. Zijn status en carrière helpen ‘m daar vast mee, maar ook zijn voorkomen is niet onverdienstelijk bij de dames.

Bradley Cooper

Bradley Cooper in American Sniper

Maandelijkse uitgaves aan Coopers’ uiterlijk

Die € 45.000 per maand dekt onder meer zijn “dagelijkse facials”, die uiteenlopen van stoomsessies om zijn poriën in zijn gezicht te reinigen en peperdure anti-aging crèmes. Maar daar is het nog lang niet bij klaar. Verder gaat hij twee keer per week langs de een visagiste om zijn wenkbrauwen te epileren en ‘andere onnodige haren’ te laten verwijderen. Echter moet hij ook fysiek fit blijven en daardoor krijgt hij hulp van een voedingsdeskundige en een personal trainer, die uiteraard ook niets voor niets doen.

Dit past echter ook helemaal in het straatje van zijn luxe leven. Cooper kocht omstreeks 2005 een residentie in Pacific Palisades (Los Angeles) voor $ 4,4 miljoen om vervolgens in 2018 een herenhuis van 372 m2 aan te schaffen in New York City. Echter zijn dit soort bedragen slechts wisselgeld voor de Amerikaanse acteur, gezien zijn geschatte vermogen van € 90 miljoen. Daarbij is hij uiteraard bij lange na niet de enige acteur die forse bedragen uitgeeft aan zijn uiterlijk. In de glitter en glamour-wereld van Hollywood stikt het namelijk van de fillers en botox, die bovenop allerlei crèmes flink in de papieren kunnen lopen.