Deze week rijdt Pure Luxe per Ferrari 488 GTB naar omgeving Rotterdam, waar we vriend van de show Gio treffen. De 24-jarige YouTuber is de laatste tijd volop in het nieuws, iets waar wij hem natuurlijk het hemd van het lijf over vragen. Hoe is het bijvoorbeeld met hem na het beëindigen van de relatie met Jade Anna? Uiteraard rijden we ook nog even een rondje in zijn prachtige bolide. Snel kijken dus!

Pure Luxe op bezoek bij Gio

Eenmaal gearriveerd worden we ontvangen door de gastheer hemzelf, waarna hij ons vrijwel direct leidt naar een bekende, maar niet minder imposante ‘editing-room’ die uitzicht geeft over Gio’s Ferrari 458 Speciale. Maar wat ook opvalt is de witte kleine speelgoed Range Rover in dezelfde ruimte, die een toch wel heel opvallende kentekenplaat heeft.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Floris Wyers (@floriswyers)

 

We lopen door naar de keuken, waar Gio vol trots zijn nieuwe glazen deuren én – zoals hij zelf zegt – overbodige nieuwe technische snufje. De keuken is aan vervanging toe, aldus de YouTuber. Met de eventuele verhuisgeruchten wordt gelijk korte metten gemaakt: Gio blijft in zijn villa, waarin overigens nog plannen voor uitbreiding liggen, die we even te zien krijgen. Enfin, laat in de ‘commands’ weten wat u van de aanstaande en doorgevoerde updates vindt.

We lopen door naar boven, waar we verwelkomd worden door paarse LED-verlichting. Het vertrek van ex Jade is volop te zien, de kastenkamer is angstvallig leeg. We belanden in de slaap- en badkamer, waarna op de overloop de behoorlijk indrukwekkende schoenencollectie – in bijbehorende schoenenkast opvalt. Eén verdieping erboven vinden we de ruime gastenkamer, waar liefst vier mensen gehuisvest kunnen worden. Ook een heuse halter bank is hier te vinden.

Alvorens we achter het stuur van de Ferrari’s kruipen, sabreren we traditiegetrouw nog even een flesje heerlijke champagne. We sluiten af met een oorverdovend rondje revven, driften én scheuren met de Ferrari 488 GTB en 458 Speciale, en laten de Panamera dus staan.