YouTuber Giovanni Latooy, op het platform ook wel bekend onder de naam Gio, is de eigenaar van een nieuwe, extravagante Porsche Panamera 4 E-hybrid. En zo voegt de pas 24-jarige Rotterdammer zijn volgende sportwagen toe aan zijn toch al imposante scala bolides. Hij heeft een bijzondere reden voor de aanschaf van de Duitse krachtpatser, zo vertelt hij in één van zijn vlogs op YouTube.

Gio koopt Porsche Panamera vanwege liefdesverdriet

Eerdaags maakte Gio namelijk bekend dat zijn relatie met Jade van Vliet is beëindigd. In de vlog zit hij achter het stuur van de desbetreffende bolide en legt hij uit dat hij de misschien ietwat impulsieve aankoop heeft gedaan om zijn liefdesverdriet te maskeren. “F*ck liefdesverdriet, f*ck dat. Ik koop een Porsche”, zo luiden de letterlijke woorden. De YouTuber zal zijn nieuwe aanwinst ergens deze week ophalen.

@500coddiwomple #gio #jade #uitelkaar #jadeanna #giolatooy #breakup #relatie #fyp #voorjou #foryoupage ♬ origineel geluid – 500coddiwomple

De grijze Porsche Panamera beschikt over een 2,9 liter V6-elektromotor die een vermogen van zo’n 462 pk en een maximaal koppel van 700 Nm levert. Hiermee bereikt de Panamera een topsnelheid van 278 kilometer per uur en een 0 tot 100-acceleratie van zo’n 4,6 seconden.

Porsche Panamera 4 E-hybrid Gio

Latooy is ondanks zijn jonge leeftijd al een zeer gevestigde naam binnen de Nederlandse YouTube-gemeenschap. Hij publiceerde zijn eerste video in december 2012. Al in 2018 bereikte hij de gouden mijlpaal van 1 miljoen abonnees op het platform, iets wat andere Nederlandse filmpjesmakers daarvoor slechts sporadisch gelukt was. Dat aantal abonnees staat vandaag de dag op 1,35 miljoen. Gio’s filmpjes zijn inmiddels zo’n 820 miljoen keer bekeken.

Andere imposante bolides van Latooy

Dat de YouTuber een zeer fervent autoliefhebber is, is inmiddels wel bewezen. Zo was hij eerder eigenaar van een zalmkleurige Porsche Cayenne, waar Pure Luxe eerder nog een 24-uurs carswap mee deed, een Ferrari 58 Speciale en een Jeep Wrangler, onder handen genomen door BRUTE.

Hoewel Latooy’s gedachten rondom de Panamera misschien wat materialistisch is, valt niet te ontkennen dat de geboren Rotterdammer absoluut smaak heeft.