Waar zullen we eens beginnen bij deze 22-jarige. Recent is er veel te doen rond deze jonge YouTuber. Hij kocht een prachtige villa van €1.2 miljoen en heeft behoorlijk indrukkende auto’s onder zijn hoede gehad. Gio Latooy blijft ons verbazen, ook met deze recente aankoop. Zie hier de nieuwe Ferrari van Gio.

Gio’s nieuwe vervoersmiddel

Gio Latooy is niet voor niets een van de meeste bekende Nederlandse YouTubers van het moment. In de lange tijd dat hij al video’s maakt heeft hij al behoorlijk wat geld verdiend. Niet slecht voor iemand op 22-jarige leeftijd.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Gio Latooy (@gio)

Eerder deed onze Floris al een carswap met Gio (lees dat hier) en bezochten ze samen ook eens één van Nederlands meest bijzondere hotels. De carswap was met zijn Porsche Cayenne Coupé, maar vanaf vandaag kan Gio weer een nieuwe auto met ons ruilen. Hij heeft zijn wagenpark namelijk uitgebreid met een Ferrari 58 Speciale.

De Italiaanse weg op

De nieuwe Ferrari van Gio kost 303.320 euro, maar daar blijft het niet bij, want hij heeft ook nog allerlei aanpassingen laten verrichten. Mag ook wel voor die prijs. Zo is de Italiaanse superster voorzien van extra speakers, speciale strepen en is er niet zuinig gedaan met de hoeveelheid carbon fiber. Binnen 3 seconden naar de 100 km/u, zo is ‘ie lekker snel thuis om de laatste edit van de dag af te ronden. Na 6 tellen zoeft hij over het asfalt met 200 km/u.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Gio Latooy (@gio)

De nieuwe Ferrari van Gio moet wel ergens vandaan komen. Hij kan zich dit allemaal veroorloven dankzij zijn succesvolle YouTube carrière, waar hij 1.3 miljoen abonnees op zijn kanaal heeft. Ook op Instagram houden 1 miljoen Nederlanders in de gaten waar hij allemaal mee bezig is.

Hij heeft al ruim 8 jaar lang zijn pijlen gericht op YouTube en heeft hier ook zijn hele gezin bij betrokken. Ook zijn liefdesleven – voor de jongere kijkers – wordt vaak aangehaald op social media.