YouTuber Gio is pas 23 jaar, maar heeft nu al behoorlijk indrukkende mijlpalen behaald. Zijn YouTube-kanaal telt 1,33 miljoen abonnees, hij kocht vorig jaar zijn droomhuis, en had tot voor kort twee auto’s op de oprit staan: een Porsche Cayenne Coupé en een Ferrari 458 Speciale met een topsnelheid van 325 km/u. Die eerstgenoemde, waar wij eind 2020 een ‘carswap’ mee deden, is de deur uit, dus tijd voor iets nieuws.

Nieuwe voertuig van YouTuber Gio Latooy

Want zo gaat dat bij YouTubers. In een eerdere video besprak Gio zijn inkomsten met zijn kijkers. Dagelijkse bedragen van € 2.000 zijn niet ongewoon voor hem en een poos geleden bracht hij een bezoek aan de Jeep-dealer. Binnen een aantal maanden zou hij zijn zalmkleurige Porsche inruilen voor een Jeep en dat moment is zover.

Gio teasde op zijn Instagram-account eerder deze dagen al aan in samenwerking met Zeeuw Automotive een auto helemaal samen te hebben gesteld. Vandaag om 17:30 maakte hij in zijn vlog bekend dat het om een Jeep Wrangler gaat, onder handen genomen door de vakmensen van BRUTE. De Wrangler bevat een witte bekleding, een koffertje om het spik en span te houden en een nieuw uitlaatsysteem.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Gio Latooy (@gio)

De 1.508 kg wegende hybride is uitgerust met 379 pk waarmee een topsnelheid haalbaar is van 177 km/h. Vanuit stilstand dendert het bakbeest in 6,5 seconden naar de 100 km/h. Dit zijn trouwens de standaardspecifitcaties, maar het kan zo zijn dat er aan die van Gio nog wat gesleuteld is.

“Voor het eerst mijn eigen auto samengesteld! Zo blij met het eindresultaat! Kan niet wachten om hiermee te touren in het buitenland en gekke avonturen te beleven!”, schrijft de trotste 23-jarige op social media. Een kentekencheck leert ons dat de matte warangler een nieuwsprijs bevatte van € 86.804.