Na een reeks goede resultaten steeg Michael van Gerwen twee plekken op de wereldranglijst om de derde plek voor zijn rekening te nemen. Alles winnen is haast onmogelijk en eerder deze week versloeg Fallon Sherrock de Nederlander tijdens Schwaben Darts Gala in het Duitse Ulm, nadat Van Gerwen eerder wel Michael Smith wist te kloppen.

Ieder jaar gooit de ‘Sloopkogel uit Vlijmen’ tonnen – zijne het niet miljoen – bij elkaar, aangezien hij al járen standvast naar huis gaat met de prijzenpot en een aantal lucratieve samenwerkingen heeft lopen, zoals met KeukenConcurrent.

Villa van Michael van Gerwen

In 2016 besloot de ‘Michael Jordan van de dartwereld’ (vergelijking komt van The New York Times) met een deel daarvan een lap grond in Noord-Brabant te kopen met zijn vrouw om daar zijn droomhuis te verwezenlijken. Daar betaalde hij volgens Bekende Buren € 552.500 voor om er vervolgens meteen een hypotheek van € 1,2 miljoen op te laten vestingen. In 2017 was het helemaal af en kon het stel met hun twee kinderen intrekken.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Daphne Van Gerwen (@daphnevangerwen)

Professionele oefen- en fitnessruimte

De met riet bedekte villa is gelegen in het Noord-Brabantse Vlijmen en is ontworpen door Kuin & Kuin Architecten. “Met een weids uitzicht over de aangrenzende dijk en met beschutte terrassen rondom een buitenzwembad,” aldus het architectenbureau. De tuin is in 2017 onder handen genomen en naast het zwembad is een knusse vuurplaats gerealiseerd.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Michael van Gerwen (@mvg180)

‘Mighty Mike’ heeft ook de beschikking heeft over een professionele oefen- en fitnessruimte. De woning is binnen voorzien van marmeren vloertegels en er is buitenshuis voldoende ruimte om zijn Rolls-Royce Ghost kwijt te kunnen.