Rihanna heeft nogal een naam voor haarzelf opgebouwd. Ze staat bekend om haar prachtige stem en sinds haar doorbrak in 2005, heeft ze de ene na de andere hit geproduceerd. De zangeres stal afgelopen weekend de show tijdens de Super Bowl Halftime Show met haar prachtige optreden. Maar niet alleen haar optreden trok de aandacht, want zangeres uit het Caribische Barbados droeg namelijk een wel heel opvallend horloge.

Brilliant Skeleton Northern Lights van Jacob & Co.

Dat de miljardair Rihanna moest stralen en opvallen tijdens de Super Bowl Halftime Show, moge duidelijk zijn. De zangeres droeg een op maat gemaakt overal die hoogstpersoonlijk is samengesteld door Jonathan Anderson, creatief directeur van het Spaanse modebedrijf Loewe. De outfit werd afgetopt met een zeer exclusief horloge van Jacob & Co.. Namelijk de Brilliant Skeleton Northern Lights ‘red’ van roestvrij staal.

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door INSANE LUXURY (@insaneluxurylife)

Het uurwerk werd geïntroduceerd in een gelimiteerde oplage van slecht 101 stuks, waarvan Rihanna dus één gelukkige eigenaar is. Het horloge heeft een naar schatting een marktwaarde van maar liefst $ 72.000. Dat is natuurlijk niet niks, maar we weten allemaal dat superster Rihanna genoeg geld te spenderen heeft. Na haar grandioze optreden zal de marktwaarde van het uurwerk ongetwijfeld in een razend tempo stijgen.

Horloge Rihanna Super Bowl Halftime Show

Het horloge heeft een zeer sprankelende uitstraling. Dat komt onder andere door de kast van het uurwerk. Deze wordt bezet door maar liefst 251 rond geslepen diamanten. De kroon van het horloge is ook niet geheel onopvallend en wordt bezet door 30 rond geslepen diamanten. De wijzer en de wijzerplaat bestaan uit rode mineraalkristallen en de koper heeft de keuze uit een satijnen- of alligatorband.

Het horloge is door de ingenieurs van het Amerikaanse horlogemerk voorzien van een speciale kaliber. Het handmatige opwindbare kaliber heeft maar liefst een gangreserve van ongeveer 46 uur. Rihanna zal dit horloge dus naar alle waarschijnlijkheid alleen dragen op zeer speciale gelegenheden, waar de Super Bowl Halftime Show vanzelfsprekend tot toebehoort.