Acteur en filmmaker Ben Affleck heeft duidelijk een interesse in horloges en heeft door de jaren heen een flinke, maar bovenal een bijzondere collectie aan uurwerken weten op te bouwen. Laten we enkelen van zijn meest gekoesterde en spraakmakende polshorloges onder de loep nemen,

Ben en ‘J Lo’

Eerder hebben we het ook gehad over zijn echtgenote Jennifer Lopez, omdat zij vlak na hun huwelijk haar uitermate luxe Bel-Air-landgoed te koop heeft gezet. De 50-jarige acteur is onder andere bekend van de DC-films Justice League (2017) en Batman vs Superman: Dawn of Justice (2016) waarin hij Batman speelde, maar ook uit films als Pearl Harbor (2001) en Gone Girl (2014).

Ben Affleck wordt regelmatig gespot met een unieke klok om zijn pols. De prijzen van zijn uurwerken verschillen: van een digitaal horloge van $ 60 tot een op maat gemaakte Rolex van $ 72.000.

Hij heeft de volgende uurwerken in zijn bezit: een Caliber de Cartier, een Arceau L’Heure De La Lune door Hermès, een Timex-expeditie T499759J, een Rolex Deepsea Sea-Dweller en een Cartier Ballon Bleu. Maar hij heeft nog drie horloges waar we graag iets dieper op in willen gaan.

Franck Muller Cintrée Curvex x Chrome Hearts

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door instylemagazine (@instylemagazine)

Dit Franck Muller horloge heeft Ben Affleck mogen ontvangen van zijn vrouw, Jennifer Lopez, toen zij in 2002 bij elkaar kwamen. Het zilverkleurige uurwerk met sierlijk bedrukte cijfers heeft verschillende verschijningen mogen maken in foto’s van het koppel. In 2004 ging het stel uit elkaar, maar sinds ze in 2021 weer een relatie zijn begonnen, heeft ook het horloge zijn ‘comeback’ mogen maken op foto’s waar de lovebirds in Frankrijk te zien zijn.

Rolex Daytona ‘La Montoya’ van Artisans de Genève

Ook een op maat gemaakte Rolex Daytona ‘La Montoya’ Artisans de Genève mag niet ontbreken aan zijn collectie. De polsklok was in samenwerking gemaakt met race-superster Juan Pablo Montoya, volgens Celebrity Watch Spotter. Ook dit horloge is ontdekt tijdens de reis van Ben Affleck en zijn vrouw in Frankrijk.

Breguet Tradition Fusée Tourbillon 7047PT

Last but not least, het favoriete horloge van Ben Affleck’s Batman: Breguet Tradition Fusée Tourbillon 7047PT! Dit uurwerk is terug te zien in Batman vs Superman: Dawn of Justice en ook in Justice League. De waarde van het horloge wordt geschat op zo’n $ 190.000, wat zo’n € 178.000 is.