Ongeveer een halfjaar nadat Jennifer Lopez het huwelijksbootje instapte met Hollywood-acteur Ben Affleck, heeft de Amerikaanse haar herenhuis in de elitewijk van Los Angeles, Bel Air, te koop aangeboden. Voor een vraagprijs van $ 42,5 miljoen om precies te zijn. Maar is dat het waard? Laten we op ontdekking gaan.

Landgoed van Jennifer Lopez in Bel Air

Ondanks plannen om te renoveren, heeft Jennifer Lopez besloten om in plaats daarvan haar Bel-Air-landgoed van de hand te doen. Zelfs betaalde Lopez in 2016 $ 28 miljoen voor het oogverblindende pand op een eigen lap grond van 3,2 hectare. Ze kocht het van actrice Sela Ward, Golden Globe- en Emmy Award-winnares.

Ook haar huidige partner, Ben Affleck, heeft onlangs een herenhuis, in Pacific Palisades, te koop gezet en vroeg in augustus $ 30 miljoen. Dat pand werd vervolgens een maand later aan de man gebracht.

Jennifer Lopez

Foto: Carolwood Real Estate

Enfin, door naar de buitengewoon luxe villa in Bel Air. Het hoofdgebouw bevat een Europese uitstraling dankzij een mix van baksteen en hout. “Oorspronkelijk ontworpen door de iconische architect Samuel Marx en opnieuw ontworpen tot een meesterlijk, uniek Frans toevluchtsoord met meerdere structuren”, aldus de makelaar.amfitheater

Amfitheater voor 100 personen

Er zijn liefst negen slaapkamers en buiten bevindt zich een overloopzwembad en een putting green, terwijl een extra verblijf gasten kan ontvangen. Verder beschikt het perceel over een zandstrand, een meertje, diverse loungeplekken en ongetwijfeld meest opmerkelijk: een amfitheater voor maar liefst 100 personen, waar Lopez vast wel eens een showtje heeft weggegeven.

Op het hoogste niveau vindt u een familiekamer en een dubbelhoge woonkamer met een eigen bar en open haard. Er is ook een formele eetkamer, naast een keuken van de chef-kok met een ingebouwde ontbijtruimte en een chique kroonluchter.

“Een unieke levensstijl die onmogelijk te dupliceren is!”

Het landhuis heeft een filmzaal met 30 zitplaatsen, uitgerust met filmposters van Lopez en haar man, maar als ze daar zelf niet te vinden zijn, liggen ze wellicht nog te slapen in hun master bederoom. In feite is dat een geheel eigen vleugel met bibliotheek, kleedkamers en een royale badkamer.

Bioscoop Jennifer Lopez

Foto: Carolwood Real Estate

Verdere voorzieningen omvatten een massageruimte, een pension dat ook dienst doet als fitnessruimte en in de achtertuin heeft de volgende bewoner de mogelijkheid om intieme avonden rondom een vuurplaats te beleven. Interesse? Stel Carolwood Real Estate daarvan op de hoogte.

Foto: Carolwood Real Estate

Foto: Carolwood Real Estate