Het kon natuurlijk ook niet anders. Want wanneer Joel Beukers een nieuw auto aanschaft, kunt u uw spaargeld erop zetten dat hij ‘m binnen enkele dagen goud laat wrappen. Het eindresultaat heeft hij gewoontegetrouw gedeeld op Instagram. “Eerlijk bro, hij is hard hè!?”

Van Solid Black naar sprankelend goud

Het exterieur van de sedan was oorspronkelijk Solid Black, maar Joel Beukers zou Joel Beukers niet zijn als hij die laag niet zou laten bedekken met een vel bladgoud door de vakmensen van Absolute Motors.

Afgelopen februari kon de fitness-gure de Tesla Model S plaid met maar liefst 1000 pk ophalen. De sedan is één van de snelst accelererende productieauto’s ter wereld en haalt binnen 2,8 seconden de 100 kilometer per uur. Zoals we destijds schreven is dat nét ietsjes minder dan zijn andere, nieuwe auto: een aangepaste Audi R8. Maar goed, die heeft dan ook 1.250 pk.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door JOEL BEUKERS🏆 (@joelbeukers)

Het is momenteel één van de snel accelererende productieauto ter wereld: binnen 2,8 seconden bereikt ‘ie al de 100 km/h. De topsnelheid ligt op 322 km/u. Dat is net ietsjes minder dan zijn andere, nieuwe auto, een aangepaste Audi R8. Maar ja, die heeft dan ook 1.250 pk.

De gouden Tesla Model S Plaid maakt deel uit van zijn marketingstrategie

Uiteraard vindt Beukers het gewoon tof, maar het maakt eveneens deel uit van zijn marketingstrategie. Er zitten niet voor niets stickers op van het logo van Clean Nutrition, zijn bedrijf in sportsupplementen. Onlangs deed hij een boekje open over zijn ‘beste investering’ ooit. Namelijk zijn gouden Mercedes AMG 6×6. “Natuurlijk heb ik er wel even een paar dagen goed over nagedacht en het ook overlegd met mijn vriendin, maar geloof me: die AMG G63 6×6 van bijna € 1 miljoen is de allerbeste investering ooit”, vertelde hij tegenover Quote.