Als we het hebben over de meeste spraakmakende gebeurtenissen van 2022, kunnen we niet om Marc Overmars heen. De ex-Ajacied stuurde foto’s van zijn geslachtsdeel naar vrouwelijke collega’s, en dat is uiteraard niet helemaal de bedoeling. Het leidde zelfs tot zijn vertrek en flink wat ophef, maar Royal Antwerp ving hem met open armen op.

Marc Overmars als sportief directeur van Royal Antwerp

Marc Overmars werkt daar nauw samen met een andere Nederlandse voetballegende, namelijk Mark van Bommel, de hoofdtrainer, om de voetbalclub weer op de kaart te zetten, omdat ze vonden dat Overmars zou aansluiten bij “de normen en waardes van de club.” Hierdoor liep hij wel een bonus bij Ajax ter waarde van € 1,25 miljoen mis, maar dat zal hem aan zijn laars lappen, aangezien hij in België twee keer zoveel verdient als bij zijn vorige werkgever in Amsterdam.

Een van de offers die hij moest brengen, was het verhuizen naar Antwerpen. Maar ook dat is niet zo’n straf, zeker als we binnenkijken in zijn chique appartement. Het onderkomen van Overmars in Antwerpen is niets minder dan adembenemend te noemen en kijkt uit over de haven van de Scheldestad.

Marc Overmars (Antwerpen)-03

Foto: Bekende Buren

Gelegen op de derde etage met en riant dakterras en een spectaculair uitzicht op de haven

Het exclusieve appartement, waarvoor hij volgens Bekende Buren een maandelijkse huurprijs van € 3.650 voor betaalt, is gelegen op de derde etage van een statig gebouw. De woning beslaat een oppervlakte van 230 vierkante meter en is voorzien van twee riante slaapkamers en eveneens twee weelderige badkamers. De keuken, uitgerust met de meest voortreffelijke inbouwapparatuur, is ook voorzien van een klassiek kookeiland.

Ook heeft de Nederlander beschikking tot twee parkeerplaatsen in de ondergelegen parkeergarage en als klapper op de vuurpijl een terras van 32 vierkante meter. Ga naar de website van Bekende Buren om dit dakterras en meer van de woning digitaal te aanschouwen.

Foto: Bekende Buren

Foto: Bekende Buren