Gert Verhulst’s Studio 100 is dé marktleider als het gaat om kinderentertainment in België en omstreken. 25 jaar geleden zette Verhulst het bedrijf op, waarmee hij aan het roer stond van hit-kinderprogramma’s zoals Samson en Gert, Kabouter Plop, Piet Piraat en Mega Mindy. Succes levert geld op. En geld moet rollen. Een simpele, maar logische wisselwerking. Hij heeft zich dan ook een prachtig vakantiehuis in St. Tropez kunnen veroorloven en u kan er een weekje met uw amcices verblijven.

Vila Moulin des Graniers

In 2017 werd het vermogen van Gert Verhulst geschat op meer dan € 56 miljoen. In datzelfde jaar had Studio 100 een omzet van €161.000.000. Met een greep daaruit kocht hij jaren geleden een villa in Oostduinkerke, maar de meest succesvolle tv-producent van de Benelux teert uiteraard niet op één residentie. Vila Moulin des Graniers in St. Tropez behoort ook tot zijn vastgoedportfolio. Als uw portefeuille het toelaat, kant u deze woning huren voor een vanafprijs van € 26.000 per week.

Zijn villa ligt dicht bij het centrum van de welbekende badplaats St. Tropez en het strand van Granier. Het huis diende in het verleden als molen, maar is nu in functie als Verhulst’s ultieme vakantiehuis. Nou, misschien niet zo erg, anders zal ‘ie ‘m niet verhuren aan vreemden.

Gert-Verhulst-3

Bij binnenkomst in de villa met 350 vierkante meter aan woonoppervlak en een prachtig 350-graden uitzicht, ziet u direct dat het huis veel karakter heeft. Net als de showbizz-man zelf. Het heeft een unieke uitstraling zoals de open hal met een mooie trap waar veel mensen toch blij van worden. Ook in de ruime woonkamer zie je wittinten terugkomen.

Dankzij de grote ramen valt er hier veel daglicht naar binnen. Het is een heerlijke plek om te ontspannen, maar doordat de woonkamer zo ruim is kun je hier ook al heel wat gasten kwijt voor een gezellige gelegenheid. Toch fijn als dat allemaal past in je ‘vakantiehuisje’.

Meest opvallend is de toren op de villa, waar de master bedroom zich bevindt. De master is zoals bijna altijd de grootste en chillste kamer van het huis. De ruime kamer heeft net als de rest van het huis tegels in de vloer en een chique uitstraling, mede dankzij de open haard. Zoals iedere slaapkamer in dit huis heeft ook deze slaapkamer een badkamer erbij, met ligbad.

Vakantie vieren aan de Côte d’Azur

Terwijl je op vakantie bent, kun je ook weer genieten van een ouderwetse gym-sessie om misschien wat kilo’s eraf te sporten. In het huis van Gert Verhulst heb je een eigen fitness ruimte tot je beschikking. Maar gezien het klimaat in de havenplaats aan de Côte d’Azur kan je net zo goed buiten in de wee gaan. In de tuin van 2.000 vierkante meter vind je vast wel een geschikt plek, om vervolgens jezelf te belonen met een duik in het zwembad.

Al met al zal dit voldoende moeten zijn voor om hier een welverdiende vakantie te vieren, maar houdt dus wel rekening met die bijna € 30.000 per week.

Toch interesse? Klik op deze link om de eerste stappen te zetten.