Juultje Tieleman is een Nederlandse social media influencer en model. Ze vergaarde bekendheid door haar relatie met amice Gio Latooy, maar ondertussen heeft ze een andere YouTuber aan de haak geslagen: Koen van Heest van de Bankzitters. Met 1 miljoen volgens op Instagram stromen de verzoeken voor samenwerkingen binnen en dat legt haar geen windeieren.

Het ‘droomhuis’ van Juultje Tieleman

Op haar social media-kanalen zien we samenwerkingen met Hunkemöller, Zalando, BOSS, Diesel, LOAVIES, Tommy Hilfiger en allerlei andere merken, groot en klein. Terwijl dit haar fulltime werk is, kunt u haar ook kennen uit de Videoland-documentaire Ik Ben Influencer of als kandidaat van Expeditie Robinson (2022).

Terwijl haar wieg in het ingetogen dorpje Dirksland in de Nederlandse provincie Zuid-Holland stond, resideert ze momenteel in een exclusieve woontoren in Rotterdam. Ruim twee jaar geleden kocht ze daar namelijk een appartement, maar voordat ze kon intrekken, moest er het een en ander aan verbouwd worden.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door J U U L T J E (@juultjetieleman)

Die werkzaamheden zitten er zo goed als op. Hoog tijd dus voor een housetour. “Het is nog niet af, maar ik wilde niet langer wachten met filmen”, vertelt ze in het begin van de video. De eerste ruimte die we te zien krijgen, is de badkamer met dubbele regendouche. Deze gedeeltelijk samengesteld door Tegeldepot, het bedrijf van Chahid Charrak, beter bekend als Dutch Performante.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door J U U L T J E (@juultjetieleman)

Vervolgens worden we meegenomen naar de lichte slaapkamer en het naastgelegen balkon, met een schitterend uitzicht over Rotterdam en de Nieuwe Maas. Het appartement bestaat uit neutrale kleuren en wordt gecontrasteerd door zwarte stalen deuren, planten en houttinten. In de woonkeuken staat een gigantische bank, een stijlvolle eettafel en in de keuken ontbreekt niets.

“Ik kan nog steeds niet echt geloven dat ik hier woon. Het is echt mijn droomplekje. Hier wilde ik echt al wonen sinds ik ben gaan studeren in Rotterdam, want, dat is het moment dat ik verliefd werd op de stad”, aldus Tieleman.

Zie de housetour hieronder!