Monica Geuze is een van de meest invloedrijke Nederlandse vloggers, presentatrices en content creators in Nederland. Haar carrière begon in 2011 toen ze begon met het uploaden van video’s op YouTube over haar dagelijkse leven en sindsdien heeft ze flink aan de weg getimmerd en een zorgeloos leven voor haarzelf gecreëerd.

Hoofdstuk van Monica Geuze in Vinkeveen

Haar voornaamste inkomstenbron komt voort uit het platform waar het voor haar allemaal begon: YouTube. Los van gesponsorde video’s spekt ze de kas ook met reclame-inkomsten en Instagram legt haar ongetwijfeld ook geen windeieren. Daarnaast presenteert ze realityprogramma’s als Temptation Island en De Bachelorette.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Monica Geuze (@monicageuze)

In 2018 werd ze moeder nadat ze beviel van Zara-Lizzy Noé Veldwijk. Inmiddels ze is al een aantal jaar niet meer samen met de vader, Lars Veldwijk, met wie ze samenwoonde in Vinkeveen. Hun voormalige liefdesnestje belandde vorig jaar te koop op Funda, maar tot op heden is het pand nog niet aan de man gebracht.

Monica Geuze-01

De YouTuber kocht de woning in 2018 samen met de Nederlandse voetballer voor € 550.000. Daar lieten ze vervolgens een hypotheek van hetzelfde bedrag op vestigen, plus “een hypotheek van € 60.000 verstrekt door haar eigen BV”.

Enorme dakterras

Het appartement met een overvloed aan dimbare inbouwspots bevindt zich boven een drogisterij en is verdeeld over twee woonlagen met een totaal woonoppervlak van 159 m . Er zijn drie kamers, waarvan twee slaap- en één badkamer, en de keuken is voorzien van benodigde inbouwapparatuur. In 2015 nog is de binnenzijde gerenoveerd “met een luxe en fraai resultaat”, lezen we op Funda.

De woonkamer ligt er chique bij en de naastgelegen eetkamer heeft openslaande deuren richting het riante dakterras. Met de term ‘riant’ overdrijven we beslist niet, want het dakterras is namelijk bijna even groot als het woonoppervlak van het appartement zelf: 157 m².

Hoewel de woning afgelopen jaar werd aangeboden voor € 695.000, hebben woningzoekenden in de omgeving nu genoeg aan € 648.000 om de sleutels van Geuze over te nemen. Tegenwoordig woont ze zelf trouwens in Amsterdam Oud-Zuid.