Nicol Kremers, de ex van Peter Gillis, kan haar geluk niet op met haar gloednieuwe baan. Dankzij haar pikante baantje op het internet weet de vrouw van de Massa is Kassa-ster wel duizenden grof geld te verdienen. Haar nieuwe carrière boert dus zeer goed, al is geld niet haar drijfveer. “Ik doe het echt omdat ik het heel erg leuk vind, en omdat ik vind dat ik een mooi lichaam heb.”

Nicol Kremers start een ‘nieuw avontuur’

Na een hoop drama besloten Gillis en Kremers een punt achter hun relatie te zetten. Zo’n anderhalve maand geleden maakte ze dat nieuwes bekend. Haar ex-vriend Peter Gillis weet zichzelf uiteraard wel te redden als multimiljonair met zijn eigen reality programma, maar Kremers moet nu als alleenstaande moeder nu toch echt zelf haar brood op de plank krijgen.

En daar heeft ze iets op verzonnen. Na verschillende baantjes heeft de 32-jarige Nederlander kortgeleden gekozen om uitdagende content te delen op het wereldwijde web. “Ik heb er lang en goed over nagedacht, maar na een bewogen periode is dit het juiste moment om hier een nieuw avontuur te starten!”, schreef ze onder een pikante foto van zichzelf op Instagram.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Nicol Kremers (@kremersnicol)

“Peter heeft me achtergelaten met niks, zoals iedereen heeft kunnen lezen in het nieuws, dus bij deze ga ik zelf starten, dus solliciteren op een normale baan met mijn verleden in Massa is Kassa is gewoon heel moeilijk.” Het nieuws heeft hatseflatser Peter Gillis ook bereikt, maar die stond er niet per se van te kijken. In een interview reageerde hij daar vrij kalmpjes en droog op: “Ze is oud en wijs genoeg”.

Ook heeft Kremers inmiddels de deuren geopend van By Nicolleke, een erotische webshop. Trouwe kijkers van het tv-programma Massa is Kassa zagen eerder al dat er voorbereidingen getroffen werden om deze winkel te openen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Nicol Kremers (@kremersnicol)

Het salaris van Nicol Kremers

Kremers is haar pikante avontuur pas net gestart, maar het lijkt nu al goed uit te pakken. Het platform waar ze haar foto’s deelt biedt de mogelijkheid voor mensen om zich aan te melden bij een profiel voor een bepaald bedrag, waarna ze toegang krijgen tot de content op het account.

Ze heeft in ieder geval de aandacht al getrokken. Op haar eerste dag wist ze maar liefst 3000 abonnees te werven, die elk een maandelijks bedrag van € 20 betalen om haar ‘speciale content’ te kunnen aanschouwen. Het bedrag wordt op het platform door tweeën gedeeld: de helft van het geld gaat naar het platform, de andere helft mag Kremers in haar zak steken.

Oftewel, Nicol Kremers heeft in één dag tijd maar liefst € 30.000 verdiend! Dus ze mag zeker wel trots zijn op die prestatie. Zeker als het overgrote deel van deze mensen abonnee zullen blijven, dan zal ze hier nog wel even mee doorgaan.