Het ex-koppel bekend van tv-programma Massa is Kassa, waar de twee gevolgd werden terwijl ze hun vakantiepark draaiende probeerden te houden, is al een tijdje uit elkaar. Recent kwam Nicol Kremers naar buiten met het nieuws dat ze een OnlyFans gaat starten, maar wat vindt Gilis daar eigenlijk van?

Peter Gillis en Nicol Kremers uit elkaar

Peter Gillis (61) en Nicol Kremers (32) hadden als koppel al wat problemen. Zo werd bekend dat Gillis Kremers zou hebben mishandeld, waarna hij door de politie was meegenomen. Nadat het eerst snoeihard werd ontkend, werd later de ernst van de situatie duidelijk. Volgens het OM zou Peter Gillis zijn voormalig vriendin hebben gebeten en aan haar arm en haar hebben getrokken.

In februari dit jaar kwam het stel naar buiten met het verhaal dat ze uit elkaar zouden gaan. “Dat doen we op een vriendschappelijke manier, want we hebben als maatjes nog wel veel plezier met elkaar”, meldt Gillis op zijn Instagram.

De stekker uit Massa is Kassa?

Maar hoe moet het nu verder met hun SBS6-programma Massa is Kassa? Er wordt momenteel gespeculeerd dat het programma binnenkort opgedoekt zal worden. “Hij gaat dit jaar absoluut stoppen met ’Familie Gillis: Massa Is Kassa’. Zeker nu hij ook met zijn vriendin Nicolleke is gestopt. Peter is best onder de indruk van het feit dat zij weg is en krijgt de publieke opinie tegen zich”, meldt paragnost Thomas Woolthuis aan weekblad Party.

Echter is er al aangekondigd dat de crew volop met seizoen 10 bezig is, dat vanaf eind mei uitgezonden zal worden. Nicol Kremers zal geen rol meer in de realityserie spelen. Of de serie na seizoen 10 verder zal gaan, is nog niet duidelijk.

Nicol Kremers gaat uit de kleren “met een pikant tintje”

Nicol Kremers heeft echter al een gloednieuwe baan ontdekt. De 32-jarige vrouw bracht het nieuws naar buiten op haar Instagram. “Hej lieve fans! Ik heb er lang en goed over nagedacht! Maar na een bewogen periode is dit het juiste moment om hiermee een nieuw avontuur te starten!” Daarnaast gaf ze een link naar haar OnlyFans-pagina. De post staat nog op haar Instagram, maar de tekst heeft ze inmiddels aangepast.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Nicol Kremers (@kremersnicol)

“Ik ga vooral mooie foto’s plaatsen, van mezelf, vooral professioneel gemaakt. Met professionele fotografen. Alles. Het zijn vooral klassieke foto’s maar ook wel met een pikant tintje, want daar zijn het speciale platforms voor. Ik doe het echt omdat ik het heel erg leuk vind, en omdat ik vind dat ik een mooi lichaam heb.”

Peter Gillis heeft gereageerd op Kremers’ besluit: hij lijkt er niet van geschrokken te zijn. “Ze is oud en wijs genoeg”, zegt hij tegen Shownieuws. Al geeft de Telegraaf aan dat hij er toch nog een andere mening over heeft. “Hij wil er niet al te veel over zeggen, behalve dat het misschien niet helemaal past bij een moeder van vier kinderen.”

Of Gillis het er nu mee eens is of niet, de pagina van Nicol Kremers is al aangemaakt en staat live. En lekker dat het gaat. Inmiddels heeft ze al 3000 abonnees op haar kanaal, waar ze naar eigen zeggen maandelijks € 60.000 mee kan verdienen. “Dat is lekker cashen inderdaad”, zegt ze. “Peter heeft me achtergelaten met niks, zoals iedereen heeft kunnen lezen in het nieuws, dus bij deze ga ik zelf starten, dus solliciteren op een normale baan met mijn verleden in Massa is Kassa is gewoon heel moeilijk.”