Sibbe Jan Noppert heeft er alles aan gedaan om de ware liefde te vinden. Datingapps, een deelname aan het tv-programma Lang Leve de Liefde én in 2021 liet hij gedurende een heel weekend vliegtuigjes boven het land vliegen met de oproep: “Date mij!”. Maar top op heden is hij er niet in geslaagd.

De opmerkelijke en prijze liefdescampagnes van Sibbe Jan Noppert

In de ultieme poging om toch een partner te vinden, besloot hij een Lamborghini Gallardo LP550-2 uit 2012 aan te schaffen. De in Amsterdam woonachtige man uit het Friese Joure, waar doelman Andries Noppert ook vandaan komt, kocht de Italiaanse sportwagen met een witte laklaag, maar liet ‘m vervolgen wrappen met een opvallende McDonald’s-wrap. Deze werd afgelopen jaar ingewisseld voor een Kerst-wrap, zoals te zien op het onderstaande bericht.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Alec (@ah_carphotography)

Los van de Lamborghini hebben al zijn poging hem naar eigen zeggen meer dan € 20.00 gekocht. “Deze actie is inderdaad overweldigend. Maar dat ben ik zelf ook”, vertelde hij aan het AD over zijn vliegpromotie.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lambodate (@lambodate)

Gewrapte Lamborghini Gallardo

Al zijn campagnes leverde hem meerdere dates op, maar de ware zat er niet tussen. In 2021 gooide hij het roer om en kocht hij de Lamborghini. Met een knipoog naar ‘speeddaten’. Zijn familie staat niet bepaald achter zijn keuze, vertelt hij aan een PowNed-verslaggever: “Ik heb ook familie die zeggen dat ik mijn achternaam moet veranderen. Die schamen zich, en niet een beetje. Mijn oma zou zich in haar graf omdraaien, wordt er geroepen.”

De Lamborghini Gallardo LP550-2 uit 2012 is een zeldzame en gewilde sportwagen onder autoliefhebbers vanwege zijn opvallende design, krachtige prestaties en exclusiviteit als een van de laatste achterwielaangedreven modellen in de Gallardo-lijn. Het model wordt aangedreven door een 5,2-liter V10-motor die 550 pk levert en gekoppeld is aan een zestraps automatische transmissie. Met deze specificaties kan de rode sportwagen in ongeveer 3,9 seconden accelereren van 0 naar 100 km/u en een topsnelheid bereiken van circa 320 km/u.

Destijds hing er een prijskaartje om van liefst € 246.640. Hoewel het allemaal begon als een grap, maar de Fries staat nog altijd open voor verzoeken. Stuur hem een DM op Instagram (@Lambodate) en wie weet wordt het iets. Nooit geschoten is altijd mis, zullen we maar zeggen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lambodate (@lambodate)