Steeds meer mensen houden gender partys om het geslacht van de baby in kwestie op een creatieve wijze te onthullen. Zij die meer te besteden hebben maken er helemaal een spektakel van jewelste van. Zo ook de Britse rijkaard Steven Hamilton en partner.

“De ultieme gender reveal party!”

Gender reveals zijn geëvolueerd van simpele aangelegenheden met ballonnen naar echte spectaculaire evenementen. Aanstaande ouders zetten alles op alles om de perfecte manier te vinden om hun vreugde met vrienden en familie te delen. Van kleurrijke ballonnen tot prachtige taarten en van exploderende confetti tot sierlijke dansvoorstellingen.

Er ooit aan gedacht om hier een Lamborghini bij te betrekken? Nee, wij ook niet, maar vastgoedmagnaat Steven Hamilton en zijn verloofde Isabella Rowles wel. Om zo spectaculair duidelijk te maken of ze een zoontje of een dochtertje krijgen bestelde ze een Lamborghini Urus.

Spectaculaire gender reveal met Lamborghini Urus

Het voertuig werd zelfs afgeleverd met een volledig gesloten aanhanger, gewikkeld in een gigantisch rood lint. Toen familie en vrieden eenmaal bij elkaar waren gekomen in het Belfry Hotel and Resort in de buurt van Birmingham, kon het feest beginnen. In het midden van de ruimte stond een enorm zwarte doos. Nadat er werd afgesteld viel de doos uiteen om een babyblauwe Urus met bijpassende blauwe remklauwen te onthullen. Hun zoontje wordt Cruze Eleven Hamilton genoemd.

Lamborghini Urus

Yianni Charalambous, oprichter van het beroemde auto-aanpasserbedrijf ‘Yiannimize’, verzorgde de op maat gemaakte Urus. Zijn bedrijf in London past auto’s aan voor een variatie aan welvarende personen, van voetballers tot Hollywood-sterren. “Ik heb zelfs te maken met mensen uit Dubai, Rusland en Kazachstan, dus de voetballers zijn in vergelijking daarmee vrij arm!”