Het 115 meter lange jacht Ahpo is slechts twee jaar oud, maar staat nu alweer te koop. Het jacht beschikt over een bemanning van maar liefst 36 mensen, u hoeft zich daarom ook nergens zorgen over te maken als u de nieuwe eigenaar wordt van dit adembenemende jacht. Aan het jacht hangt wel een behoorlijk prijskaartje van maar liefst € 330.000.000.

Het charterseizoen is over

Dit prachtige superjacht, met interieur- en exterieurontwerp door het getalenteerde team van Nuvolari-Lenard, werd in 2021 opgeleverd door de scheepswerf van Lürssen, onder toeziend oog van jachtontwikkelaar Moran Yacht & Ship.

Ahpo werd voorheen voornamelijk gebruikt voor onvergetelijke charters en voor een bedrag van € 2.750.000 konden gasten een weekje genieten van het adembenemende jacht. De professionele bemanning van maar liefst 36 man stonden elke dag paraat om de gasten in de watten te leggen. Echter, het charterseizoen is over, want het jacht staat nu te koop voor een bedrag van maar liefst € 330.000.000.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Moran Yacht & Ship (@moranyachts)

Ahpo heeft voldoende accommodatie om 16 gasten te verwelkomen. Het jacht beschikt namelijk ver acht ruim opgezette hutten, waarvan de eigenaarssuite bestaat uit twee verdiepingen. Daarnaast zijn er nog vier personeelshutten aanwezig op het jacht, waar beveiliging, de nanny of ander hulppersoneel kan resideren.

Zodra u zich bevindt op het bovenste gedeelte van het jacht heeft u een prachtig panoramisch uitzicht op de omgeving. Het zonnedek beschikt over twee helikopterplatformen, zo kunt u al uw amices en familie laten invliegen wanneer u maar wilt.

Ahpo Yacht

Foto: Moran Yacht

Via de lift of een trap kunt u naar het benedendek. Hier treft u de strandclub aan die beschikt over een wellnesscentrum, ontworpen met een neerklapbaar terras, evenals een verlichtte bar en een dompelbad met mozaïektegels. Bij het ontwerp van het interieur is gebruik gemaakt van Aziatische materialen en kleuren. Dit sluit aan bij de Chinese naam van het schip, Ahpo is namelijk de Chinese benaming voor ‘grootmoeder’.

Achterdek Ahpo

Foto: BOAT International

Op het benedendek bevindt zich ook een massageruimte waar u heerlijk tot rust kan komen. Daar blijft het niet bij, het jacht beschikt namelijk ook over een ruime jacuzzi, een schoonheidssalon en een hamam. Genoeg mogelijkheden dus om een heerlijk selfcare dagje te houden. Echter, wie liever wat actiever bezig is kan wat stoom afblazen in de fitnessruimte.

Enfin, wanneer de regen met bakken uit de hemel komt vallen, kunt u zich terugtrekken in de bioscoop. De bioscoop biedt ruimte voor 11 personen en met één druk om de knop kan de bemanning u en uw amices voorzien van heerlijke hapjes en drankjes voor tijdens de film.

Mocht u geïnteresseerd zijn in het jacht? Dan kunt u contact opnemen met Moran Yacht & Schip.