David Guetta, na de Nederlander Martin Garrix de beste dj op planeet aarde, draait op de meest speciale plaatsen, heeft hit na hit uitgracht en leeft hierdoor in absolute weelde. De Fransman heeft volgens The Real Deal een baanbrekende villa gekocht in de enclave ‘Billionaire’s Bunker’ in Miami, Florida, voor maar liefst $ 69 miljoen.

David Guetta, de op één na beste dj ter wereld

David Guetta, geboren op 7 november 1967 in Parijs, is uitgegroeid tot een onbetwiste legende in de elektronische dansmuziek (EDM)-scene. Zijn carrière begon in de jaren 80, draaiend in lokale Parijse nachtclubs. Hij evolueerde al snel van een getalenteerde DJ naar een baanbrekende muziekproducent en songwriter. Guetta’s wereldwijde doorbraak kwam met zijn album One Love in 2009, dat hits bevatte zoals When Love Takes Over met Kelly Rowland en “Sexy Bitch” met Akon.

Guetta’s tracks Titanium met Sia en Hey Mama met Nicki Minaj, Bebe Rexha en Afrojack zijn tijdloze hits geworden. Niet voor niets staat hij ieder jaar steevast in de DJ Mag Top 100 en behoort hij tot de beste verdienende dj’s ter wereld. En zoals u weet resideren succesvolle dj’s in de allermooiste huizen. De Franse plaatjesdraaier heeft eerder deze week een pand gekocht voor $ 69 miljoen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Top Closings (@topclosings)

Jeff Bezos en Ivanka Trump

Gelegen in een afgelegen enclave die bekend staat als “Billionaire’s Bunker”, heeft het spectaculaire huis van 1.447 vierkante meter 12 slaapkamers en 16 badkamers. Het ligt op 1,23 hectare in een bewaakte buurt met een eigen 18-holesgolfbaan en countryclub. Het huis ligt naast het pand van Ivanka Trump en Jared Kushner, dat ze in 2021 voor $ 24 miljoen kochten, en bevindt zich op hetzelfde omheinde eiland waar Jeff Bezos onlangs een afgebroken pand kocht voor $ 68 miljoen.