Mart Hoogkamer, die wegens een burn-out een stapje terugdeed, laat weer van zich horen. Op Instagram laat hij namelijk zien dat hij door BMW Dusseldorp, de dealer waar ook Andy van der Meijde zijn kapotgereden BMW XM haalde, getrakteerd is op een statige BMW 7 Serie.

Nieuwe aanwinst van zanger Mart Hoogkamer

Hoewel Hoogkamer slechts een aantal jaar bekend is, heeft hij zijn schaapjes al wel op het droge. Op zijn 21e kocht hij zijn droomhuis en ook op het gebied van auto’s komt de Leidenaar niets, maar dan ook niets, tekort.

Ondanks het ogenschijnlijke succesverhaal ging echter wat naars schuil. “De aankomende weken wil ik eerst tot rust komen en een nieuwe balans vinden tussen mijn passie muziek en mijn energieniveau. Dus ik las daarmee bewust een tijdelijke werk- en mediapauze in”, schreef Hoogkamer. “Het spijt me dat ik de fans teleur moet stellen evenals de organisatoren die mij geboekt hebben.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Mart Hoogkamer (@marthoogkamer)

Maar momenteel reist hij heel Nederland af voor nieuwe shows. En daar hoort een nieuwe auto bij, moet hij gedacht hebben. Naast zijn diepgewortelde passie voor smartlappen, onthult de heer Hoogkamer een voorliefde voor rijdende meesterwerken. “Dames en heren hier staat mijn nieuwe auto om mee naar optredens te gaan, vanuit Dusseldorf (Dusseldorp, red). En ik vind het eigenlijk heel spannend”.

Krachtige aandrijflijn

Zijn nieuwe aanwinst is een krachtige BMW 7 Serie met onder de motorkap een turbogeladen 6-cilinder benzinemotor. Deze aandrijflijn is in staat om Duitse model vanuit stilstand naar de 100 km/u te stuwen in 5,8 seconden met een topsnelheid van 250 kilometer per uur. Inderaad, Hoogkamer kan nu nóg harder aan de weg timmeren.

Hoewel het ongetwijfeld een sponsordeal betreft, Dusseldorp is daar namelijk verre van vies van, waren we toch benieuwd hoeveel knaken dit model kost. Laten we u niet verder in spanning houden. Als Hoogkamer geen BN’er zou zijn zou hij net als iedere andere sterveling ongeveer € 140.000 moeten aftikken.