Thailand, een betoverende bestemming die bekend staat om zijn exotische schoonheid en unieke culturele erfgoed, trekt jaarlijks miljoenen reizigers van over de hele wereld. Met zijn prachtige stranden, weelderige jungles en levendige steden biedt dit land een onvergetelijke vakantie-ervaring voor iedereen die op zoek is naar avontuur of ontspanning. Nou is Thailand van zichzelf erg goedkoop, maar wij helpen u om uw decadente levensstijl ook hier door te zetten.

Four Seasons Koh Samui

Een van de exclusiefste resorts in Thailand is zonder twijfel het Four Seasons Koh Samui. Wij vermoeden dat dit resort als decor zal dienen voor het derde seizoen van The White Lotus. Het is al bevestigd dat het nieuwe seizoen van de HBO-serie in dit Aziatische paradijs zal plaatsvinden, maar in het verleden hebben ze ook exclusief gedraaid in Four Seasons establishmenten. Maar er zijn nog veel meer redenen waarom dit resort op zichzelf al een sterstatus verdient. Elke buitenvilla wordt omringd door weelderig groen, waardoor gasten niet alleen kunnen genieten van de prachtige natuur, maar ook van een ongekende mate van privacy – een unieke en vredige setting waarin men zich kan onderdompelen in een spirituele herontdekking, of gewoon in het zwembad.

Anantara Golden Triangle Elephant Camp & Resort

Een ander adembenemend verblijf is het Anantara Golden Triangle Elephant Camp & Resort. Reizigers die het Golden Triangle Park willen bezoeken en het olifantenkamp willen zien, zullen absoluut dol zijn op dit resort. Daar zeggen we wel even bij dat met het bezoeken van een dergelijk kamp u dus wel bijdraagt aan de onethische manier waarop de olifanten behandeld worden, maargoed: dat is uw eigen keuze. Het hotel zelf biedt uitstekende faciliteiten met voorzieningen zoals een ultramoderne spa (ook met tropische temperaturen kan een saunaatje lekker zijn), een infinity pool, kwaliteit restaurant en een businesscenter. Want ja, de zaken gaan gewoon door, ook op vakantie. Maar als u dan toch mailtjes moet beantwoorden, dan het liefst in de rustgevende en serene omgeving van het Anantara Golden Triangle Elephant Camp & Resort.

Ritz Carlton Reserve Phylay Bay

U zoekt een luxe resort in Thailand? Hier: gelegen aan Phulay Bay in Krabi, is het Ritz Carlton Reserve Phylay Bay: onze tweede filmster van de lijst. Dit resort was eerder te zien op het witte doek in de film The Hangover Part II. De villa’s, met hun strakke en moderne design, bieden een perfecte mix van eigentijdse stijl en natuurlijke schoonheid. Elke villa beschikt over een eigen privézwembad, waar u kunt genieten van een verfrissende duik terwijl u uitkijkt over de prachtige uitzichten op de omliggende jungle. Met zijn gedurfde kleurenschema heeft dit resort een kunstzinnige uitstraling. En als u graag de influencer wilt uithangen hebben ze vast ook een drijvend plateau met fruit voor u.

Banyan Tree

Het Banyan Tree resort in Phuket is absoluut adembenemend. Dit resort biedt watersportactiviteiten zoals snorkelen, duiken, windsurfen en zelfs kanoën waar de blauwe wateren van Thailand zich perfect voor lenen. Het prachtige buitenzwembad is omgeven door schitterende palmbomen die zorgen voor een ontspannende en rustgevende omgeving voor gasten die hier verblijven. Hier hoeft u niet te rennen om uw handdoek op een ligbedje te leggen vroeg in de ochtend, dit is de ideale plek om op te laden alvorens u terugkeert naar ons koude kikkerlandje. En vergeet vooral niet te genieten van een Thaise massage!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door banyantreephuket (@banyantreephuket)

Zoekt u een luxe resort in Thailand? Er is een breed scala aan opties die allen perfect geschikt zijn voor onze lezers. Bent u op naar een buitengewone vakantie-ervaring? Zoek niet verder. Of u nu wilt ontspannen aan het strand, de avonturier wilt uithangen in de jungle of gewoonweg tot rust wilt komen in een exclusief resort, Thailand heeft voor elk wat wils.

En als u er dan toch bent, ga vooral hier eten: dit restaurant in Bangkok is gekozen tot het beste in heel Azië.