Het leven van Rick Brandsteder gaat weer voor de wind. De presentator is onlangs ontslagen uit een afkickkliniek – “de beste move ever” – en heeft in fotografie een nieuwe hobby gevonden. Dat komt goed van pas, want hij heeft zijn woning in Amsterdam-Zuid te koop gezet. Of hij zelf het beeldmateriaal heeft geschoten, is ons onduidelijk.

Rick Brandsteder

Brandsteder een van de bekendste Nederlandse presentatoren en televisiepersoonlijkheden. Hij werd geboren op 18 februari 1984 in Amsterdam uit een bekende Nederlandse televisiefamilie, aangezien zijn vader, Ron Brandsteder, ook een beroemde presentator is. Hij trad in de voetsporen van zijn père en heeft zelf een carrière gemaakt in de media- en entertainmentindustrie.

De televisiecarrière van Rick Brandsteder begon echt in de vroege jaren 2000: hij verscheen voor het eerst op televisie als presentator van verschillende muziekprogramma’s en evenementen. De hoogtepunten in de carrière van Brandsteder, was de presentatie van de populaire reality-tv-programma’s ‘Expeditie Robinson’ en ‘Temptation Island’.

Appartement in Amsterdam-Zuid

Sindsdien heeft Brandsteder niet stilgezeten en aan diverse televisieprojecten gewerkt. Ook zijn privéleven wordt ligt onder een vergrootglas. Zo heeft Bekende Buren gemeld dat de BN’er zijn appartement in Amsterdam-Zuid (lees: het rijkenreservaat) heeft aangeboden.

Rick Brandsteder

Gelet op de vraagprijs hoopt hij een flinke klapper te maken. Waar hij het pand in 2007 kocht voor nagenoeg € 490.000, zonder hypotheek, hoopt hij er nu € 920.000 voor te vangen.

Wat mag de koper voor dat bedrag verwachten? Een felbegeerde locatie in de hoofdstad met een woonoppervlakte van 106 vierkante meter en vier slaapkamers, waaronder twee slaapkamers en één badkamer. Vanuit de woonkamer is een waanzinnig uitzicht op het water, terwijl de keuken is voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur, plus een kookeiland. Tot slot is er een balkon van de partij.