Bugatti heeft zojuist zijn tweede luxueuze brillencollectie gelanceerd. Het gerenommeerde automerk, dat synoniem staat voor luxe en exclusiviteit, heeft samengewerkt met de legendarische brillenontwerper Larry Sands om een collectie te creëren die naadloos aansluit bij de stijl en esthetiek van Bugatti.

Een Verfijnde Verzameling

De nieuwe collectie bestaat uit maar liefst 16 zorgvuldig samengestelde zonnebrillen, elk vervaardigd met behulp van exotische materialen van de hoogste kwaliteit. Elk paar zonnebrillen is ontworpen met oog voor detail en vakmanschap, waardoor ze perfect passen bij de rest van het Bugatti-assortiment.

Geïnspireerd door Bugatti’s Hypercars

Het ontwerp van de zonnebrillen haalt inspiratie uit de hypercars van Bugatti en omvat karakteristieke elementen die je ook terugvindt in hun auto’s. De monturen zijn vierkant van vorm en voorzien van elegante gouden accenten. Bovendien zijn ze uitgerust met een miniatuurversie van het iconische Bugatti hoefijzergrill en het kenmerkende rode macaron-embleem, waardoor ze onmiskenbaar verbonden zijn met het merk.

Luxe automerk Bugatti presenteert zijn nieuwste collectie designerbrillen

Zeldzame en Hoogwaardige Materialen

Wat deze brillencollectie echt uniek maakt, zijn echter de materialen die gebruikt worden bij de vervaardiging. Elk paar zonnebrillen is gemaakt van zeldzame, hoogwaardige materialen, zoals koolstofvezel, sterling zilver, Macassar ebbenhout, titanium, goud en zwart palladium. Deze materialen zijn met zorg geselecteerd om zowel de hoogste kwaliteit als duurzaamheid te waarborgen, terwijl ze tegelijkertijd een luxueuze uitstraling bieden.

Luxe automerk Bugatti presenteert zijn nieuwste collectie designerbrillen

Het vakmanschap dat in deze brillencollectie tentoongesteld wordt, is werkelijk uitmuntend. Elk detail is met precisie ontworpen en met de hand vervaardigd om ervoor te zorgen dat deze zonnebrillen niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook uiterst comfortabel om te dragen. De combinatie van het unieke ontwerp en het gebruik van hoogwaardige materialen maakt deze collectie echt tot een statement piece.

 

Exclusieve Prijzen

Hoewel de prijzen voor de nieuwe zonnebrillen uit Collection Two nog niet zijn vrijgegeven, kunnen we verwachten dat ze in lijn zullen zijn met het exclusieve karakter van Bugatti. De prijzen voor de zonnebrillen uit Collection One variëren al van $1.295 tot $15.000 per paar, afhankelijk van het model. Dit benadrukt duidelijk dat deze brillencollectie gericht is op een welgesteld publiek dat waarde hecht aan luxe en exclusiviteit.

Luxe automerk Bugatti presenteert zijn nieuwste collectie designerbrillen

Al gehoord over de nieuw 1 of 1 Bugatti Chiron Super Sport? Lees hier meer