Bugatti staat wereldwijd bekend om zijn exclusieve en luxueuze hypercars, maar de Bugatti Chiron Super Sport Guêpier vormt een ware zeldzaamheid. Met slechts één exemplaar ooit vervaardigd, dient deze hypercar als het summum van Bugatti’s op maat gemaakte diensten.

Een uniek exterieur

Wat de Bugatti Chiron Super Sport Guêpier echt bijzonder maakt, is zijn opvallende uiterlijk. Deze hypercar is gedrapeerd in een combinatie van zichtbaar groen carbon, gepolijst aluminium en zilveren Argent-strepen. Het resultaat is een adembenemend ontwerp dat onmiddellijk de aandacht grijpt.

Luxe interieurelementen

Het op maat gemaakte interieur van de Chiron Super Sport Guêpier sluit naadloos aan bij de vogel waarnaar hij is vernoemd. Het interieur is bekleed met ‘Terre d’Or’ Alcantara, geweven leer, gepolijst aluminium en groene carbon accenten. Deze materialen creëren een weelderige en unieke ambiance in de auto.

Ongelooflijke prestaties

De Bugatti Chiron Super Sport Guêpier is niet alleen een lust voor het oog, maar ook een indrukwekkend krachtige machine. Onder de motorkap schuilt een imposante 8,0-liter W16-motor met vier turbocompressoren. Deze motor levert maar liefst 1577 pk en 1180 Nm koppel, wat resulteert in sensationele prestaties.

Dankzij deze immense kracht kan de Chiron Super Sport Guêpier in slechts 2,3 seconden van 0 naar 100 km/u accelereren. Bovendien heeft hij een topsnelheid van maar liefst 480 km/u, waardoor hij behoort tot de snelste straatauto’s ter wereld.

Een exclusieve prijs

Het zal niet als een verrassing komen dat de prijs van de Bugatti Chiron Super Sport Guêpier onbekend is gebleven. Met zijn zeldzaamheid en op maat gemaakte details zal deze hypercar zeer gewild zijn bij verzamelaars en autoliefhebbers over de hele wereld.

De Bugatti Chiron Super Sport Guêpier is een buitengewone hypercar die perfect illustreert wat Bugatti te bieden heeft op het gebied van op maat gemaakte diensten. Met zijn opvallende uiterlijk, weelderige interieur en indrukwekkende prestaties is deze hypercar een droomauto voor velen. Hoewel de prijs een mysterie blijft, zal dit unieke exemplaar zeker zijn weg vinden naar een gelukkige eigenaar die ultieme exclusiviteit zoekt.

 

The CHIRON Super Sport ‘Guêpier The CHIRON Super Sport ‘Guêpier The CHIRON Super Sport ‘Guêpier

Instagram/Bugatti

 

Weet je al iets over de opvolger van de Chiron die in 2024 uit komt. Lees hier meer er over.