Francis Edusei, ook wel bekend als Frenna, is één van de meest toonaangevende rappers van Nederland. Al geruime tijd maakt hij zijn dagelijkse ritjes in een Urban Lamborghini Urus, welke hij nu door Absolute Motors in een roze jasje heeft laten steken.

De succesvolle carrière van Frenna

Frenna, pseudoniem van Francis Edusei, is een Nederlandse rapper met Ghanese roots uit Den Haag. Zijn carrière begon in 2014 als onderdeel van rapformatie SFB, samen met de andere artiesten Priceless, KM en Jandro. Het nummer Investeren in de Liefde betekende zijn doorbraak bij het grote publiek. Inmiddels timmert hij ook solo aardig aan de muzikale weg, en kunt u hem wellicht kennen van hits als Dragon Roll, Speciaal, Mansory in samenwerking met Lijpe, Verleden Tijd samen met Lil’ Kleine, en zijn meest recente hits Pretty Girls, die momenteel hoog in de Nederlandse Spotify Top 50 staat.

@absolute.motors @Frenna’s New Pink Lamborghini Urus 💕 #Frenna #Lamborghini #Urus #Urban #LamborghiniUrus #Pink #AbsoluteMotors ♬ original sound – Absolute Motors

Dat het de rapper op muzikaal – en financieel vlak – voor de wind gaat, bewees hij in oktober 2022. Toen kocht hij een heuse Urban Lamborghini Urus, volledig getransformeerd middels een carbon kit van zo’n € 50.000, gemonteerd door Urban Automotive. De wagen is vervolgens afgetopt door Absolute Motors, onder meer in de vorm van sportieve NDS-1 Vossen-velgen. In zijn totaliteit heeft Edusei voor deze bijzondere Urus een goede € 364.000 afgetikt.

Frenna geeft zijn Urban Lamborghini Urus een volledige, roze make-over

Kennelijk is de rapper inmiddels redelijk uitgekeken op de opvallende zwarte kleur, en dus heeft hij Frenna zijn Lamborghini Urus in een volledig roze jasje gehuld, uiteraard gemonteerd door zijn vrienden van Absolute Motors. En daarbij poseert hij op Instagram ook nog eens met een ijskoud Richard Mille-uurwerk om zijn pols.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht dat is gedeeld door @frenna