Een hele heuglijke dag werd voor een Amerikaanse YouTuber binnen no-time omgeturnd tot een gitzwarte week. Met een gevoel van trots pikte YouTuber Edmond Mondi (191.000 abonnees op dat platform) zijn gloednieuwe, en uiterst unieke McLaren Senna ter waarde van $ 1,3 miljoen op. Echter kon hij klaarblijkelijk niet echt goed omgaan met de paardenkrachten van de Senna, en dus boorde hij zijn pasgekochte bolide finaal in een gebouw in Los Angeles. En dat is gefilmd.

YouTuber Edmond Mondi rijdt zijn pasgekochte McLaren Senna in de prak

Edmond Mondi had het even helemaal voor elkaar: hij sloeg zijn spaarvarken namelijk stuk op een peperdure McLaren Senna. En ook nog eens een zeer exclusief model, hij kreeg de sleutels van de enige ‘Kiwi’-editie van de Senna overhandigd. De perfecte wagen om stunts mee te doen, zo moet Mondi hebben gedacht. Hij staat overigens bekend om het driften en het doen van donuts met exclusieve bolides, alleen dat liep nu net even wat anders af.

Net vier dagen nadat hij zijn McLaren Senna ter waarde van $ 1,3 miljoen had opgehaald, besloot hij ook met deze supercar even een beetje te stunten. De donuts gaan goed, maar het gaat mis als hij vervolgens powerslidend wegrijdt. Daarbij verliest hij de controle en rijdt hij pardoes een gebouw binnen, een Lexus-dealer in Los Angeles. Bij het ongeluk vallen gelukkig geen gewonden, maar de schade is wel flink. De voorkant van de sportwagen ligt compleet aan diggelen.

Wat maakt de wagen zo bijzonder?

Extra pijnlijk is dus het feit dat Mondi de auto nog maar vier dagen had. Het is ook nog eens een bijzonder model. Volgens de YouTuber is dit model de enige Senna in deze kleur groen en de enige Senna met carbon velgen, voorzien van ook nog allerlei extra MSO-opties, wat het prijskaartje van $ 1,3 miljoen verklaart. Bekijk de beelden van de crash en de schade achteraf hieronder:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Dixon (@6ixty0ne)