Dat sommige vermogenden van gekkigheid niet meer weten hoe ze hun dagelijkse extravagantie moeten etaleren, is allang niet meer onbekend. Zo ook een miljonair uit de Amerikaanse staat Florida, die het voornemen heeft om zijn Pagani Utopia ter waarde van $ 2,5 miljoen te voorzien van verf die gemaakt is van gemalen maanstenen.

Miljonair uit Florida heeft het voornemen om zijn Pagani Utopia te voorzien van verf gemaakt van gemalen maanstenen

Zes jaar geleden kondigde de Amerikaans-Indiase miljonair Kris Singh een interessant project aan met zijn Aston Martin Valkyrie. Hij was van plan om zijn Valkyrie-hypercar op maat te laten beschilderen met echte met maanstof doordrenkte kleur. Dat project vond echter geen doorgang.

Hoewel afgelast, hoopt Singh zijn megalomane project toch ooit te laten plaatsvinden. Daar heeft hij nu een ander slachtoffer voor gevonden, te weten een Pagani Utopia ter waarde van $ 2,5 miljoen. Onlangs werd zo’n exemplaar nog gespot terwijl hij door de overstroomde straten van Dubai reed. Hij maakte onlangs bekend dat Pagani het eerste automerk zou zijn dat echte maansteen in zijn lak zou gebruiken. De nieuwe kleur zal door het bedrijf Karosserie worden ontwikkeld met behulp van fijngemalen maansteen. De exacte kleurtint is echter nog niet bekend.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kris Singh (@lamborghiniks)

Aanvankelijk een rode kleur lak

Singh had aanvankelijk het plan om om de Valkyrie uit te voeren in een Lunar-rode lak, doordrenkt met echte maanstof. Het verkrijgen van zo’n sterk aangepaste lak zou een dure investering zijn, en Aston Martin wilde dat risico niet nemen.

Enfin, dat hoofdstuk is nu afgesloten, en Singh legt zich toe op de bewerking van een andere exclusieve bolide. De wereld zal binnenkort een werkelijk unieke Pagani-hypercar te zien krijgen die een van de grootste autobewerkingsprestaties van de mensheid viert.