Het zijn niet echt de dagen van Donny van de Beek. De talentvolle middenvelder transfereerde in 2020 van Ajax naar het grote Manchester United van trainer Erik ten Hag, maar kwam in het iconische rode tenue nooit helemaal uit de verf. De transfergeruchten stapelden zich op, en dat zal vanaf nu alleen nog maar gaan versterken, nu de voetballer miljoenen heeft stukgeslagen op een appartement aan de Amsterdamse Zuidas.

De carrière van de talentvolle middenvelder

Het zijn niet de dagen van Donny van de Beek. Carrière technisch gezien dan, want de 26-jarige uit Nijkerkerveen mag binnenkort een tweede kindje verwelkomen. Maar op voetbalgebied is het geen rozengeur en maneschijn bij de middenvelder. Van de Beek, vanaf 2014 uitkomend voor Ajax, verdiende in september 2020 na meerdere uitstekende seizoenen, waarin hij met de Amsterdamse club zowel de finale van de Europa League als de halve finale van de Champions League wist te behalen, een transfer naar het grote Manchester United, waar de Nederlandse trainer Erik ten Hag aan het roer staat.

Appartement Donny van de Beek

Bron: Bekende Buren

Hij speelde sinds het begin al erg weinig, maar dit seizoen zit hij vaak niet eens bij de selectie – waarbij het ook niet meehelpt dat Van de Beek veelvuldig wordt geteisterd door blessures. Ook na een verhuurperiode bij Everton in het seizoen 2021/2022 wil het voor de middenvelder nog niet lukken in Manchester, en mag hij uitkijken naar andere clubs. Het geplaagde Ajax zou wel eens tot die opties kunnen behoren. Van de Beek flirt nadrukkelijk met de Amsterdamse recordkampioen, zeker nu hij een prachtig appartement aan de Amsterdamse Zuidas heeft gekocht.

Donny van de Beek koopt prachtig appartement aan de Amsterdamse Zuidas

Van de Beek, ook bezitter van een prachtige woonboerderij in zijn geboorteplaats Nijkerkerveen, heeft het appartement voor € 1.595.000 gekocht, inclusief garage parkeerplaats ter waarde van € 110.000. Dat bedrag ligt zo’n € 35.000 onder de vraagprijs. Van de Beek heeft het appartement zonder hypotheek gekocht, zo weet Bekende Buren ons te melden. Het appartement bevindt zich op de 15e verdieping, waarbij de voetballer uitzicht heeft over Amstelveen.

Donny van de Beek appartement

Bron: Bekende Buren

Dit luxe driekamer appartement met twee slaapkamers en circa 158 m² aan woonoppervlak heeft overal vloerverwarming. Het betreft één van de modelwoningen die met veel smaak is afgebouwd door de gerenommeerde binnenhuisarchitect Co van der Horst met een tijdloze keuken erin. Het appartement heeft overal grote openslaande ramen waardoor je een beeldschoon uitzicht hebt. Het plafond zit op een hoogte 2,97 meter, wat een mooi luxe open gevoel geeft. Van de Beek heeft ook nog eens de beschikking over een butler en een lift. Check meer informatie op de site van Bekende Buren.