Rapper Boef geldt, ondanks zijn niet helemaal zuivere verleden, als één van de meest toonaangevende artiesten des lands. Met hits als Habiba, Krantenwijk in samenwerking met Lil’ Kleine en de gevoelige tracks Sofiane en Treinstation heeft Sofiane Boussaadia, zoals de rapper in het echt heet, een respectabel repertoire opgebouwd, wat enkele jaren geleden werd bekroond met de aanschaf van een prachtige villa in Almere. Dit imposante stulpje is echter weer op de markt voor een volgende bewoner.

Rapper Boef maakt naam in Nederlandse muziekscene

Sinds hiphop in Nederland met het album The New Wave in 2015 definitief zijn intrede nam, zijn een aantal grote namen voortgekomen. Denk daarbij aan mannen als Lil’ Kleine, Ronnie Flex, Josylvio maar ook Boef. Deze inmiddels 30-jarige Alkmaarder met Algerijnse-Franse roots brak in dat jaar definitief door met zijn album Gewoon Boef. Het bleek een startschot van een indrukwekkende carrière die pieken en dalen kende. In die tijd deelde Boef zijn leven middels vlogs op YouTube, welke door een aantal aanstootgevende uitspraken werden bestempeld als controversieel. Niet ten onrechte, overigens.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door DRVM (@drvm.nl)

Dat is voor de rapper echter allemaal verleden tijd. Na nog een paar zeer succesvolle albums te weten Slaaptekort, Allemaal een Droom en Luxeprobleem, en een aantal uiterst succesvolle samenwerkingen met onder meer Lil’ Kleine, Numidia en Sevn Alias is Boef inmiddels niet meer weg te denken uit de Nederlandse hitlijsten. Dat werd in 2019 bekroond met de aanschaf van een indrukwekkende villa in het felbegeerde buitengebied Overgooi te Almere. Boef betaalde daar destijds € 1,4 miljoen voor. Nu hoopt hij tonnen winst te maken.

De te koop staande villa van Boef in Almere

De villa van rapper Boef staat vanaf volgende week in de markt bij makelaar DRVM, voor een goede € 2,1 miljoen, waarmee de artiest dus zeker € 700.000 winst hoopt te maken. Voor dat bedrag krijgt de gelukkige koper een in 2008 gebouwde villa van met een woonoppervlak van in totaal 312 m², met zes slaapkamers en twee badkamers. Er is daarnaast ruimte voor een keuken voorzien van alle inbouwapparatuur en eigen bioscoop. Het geheel wordt afgemaakt door een garage met plek voor twee bolides en een stijlvolle zwemvijver met beregeningssysteem. Bekijk meer foto’s van de villa van rapper Boef hieronder:

Villa Boef Almere

Bron: DRVM.nl

Villa Almere Boef

Bron: DRVM.nl