De jonge talentvolle Ajax-speler Kenneth Taylor heeft onlangs een prachtig penthouse gekocht aan de rand van het centrum van Alkmaar. Het luxe penthouse maakt onderdeel uit van een voormalig schoolgebouw dat is omgetoverd tot een exclusief appartementencomplex. Naast zijn succesvolle carrière in het voetbal, heeft Kenneth nu ook een schitterende plek gevonden om te wonen.

Luxe en ruimte in het penthouse perfect voor Kenneth Taylor

Het penthouse van Kenneth Taylor is niet zomaar een woning. Met een vraagprijs van iets meer dan € 1,1 miljoen en een hypotheek ter waarde van ruim € 1,9 miljoen, mag er gesproken worden van pure luxe en comfort. Het penthouse heeft maar liefst 235 m² woonoppervlakte.

In het penthouse bevinden zich twee zeer ruime slaapkamers, elk met een eigen luxe badkamer. De woonkamer is riant met een oppervlakte van 51 m². Daarnaast beschikt de voetballer over een aparte eetkamer waar hij gasten kan ontvangen. De keuken is uiteraard voorzien van alle moderne gemakken en luxe apparatuur.

Kenneth Taylor

Bron: Bekende Buren

Een plek om samen te wonen met nieuwe liefde

Naast de indrukwekkende binnenruimte biedt het penthouse ook buitenruimte in de vorm van een dakterras. Hier kan Kenneth genieten van het prachtige uitzicht over Alkmaar. Daarnaast heeft hij in de parkeergarage twee eigen parkeerplaatsen tot zijn beschikking.

Met vloerverwarming door het hele penthouse is comfort gegarandeerd, zelfs op koude winterdagen. Het is dan ook niet ondenkbaar dat Kenneth Taylor en zijn nieuwe liefde, influencer Jade Anna, ervoor kiezen om samen in dit luxueuze penthouse te gaan wonen. Hoewel de 19-jarige influencer vorig jaar een prachtige woning in Heemskerk betrok.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jade Anna van Vliet (@jadeanna)

Een droomhuis voor een jonge voetballer

Kenneth Taylor heeft met de aankoop van dit prachtige penthouse aan de rand van Alkmaar een echte droomplek gevonden om te wonen. Naast zijn succesvolle carrière als voetballer bij Ajax, kan hij nu ook genieten van alle luxe en comfort die deze woning te bieden heeft.

Ajax speler Kenneth Taylor koopt prachtig penthouse aan de rand van Alkmaar

Bron: Bekende Buren

Het penthouse straalt klasse uit en biedt ruimte aan Kenneth om tot rust te komen na drukke trainingsdagen en wedstrijden. Met alle voorzieningen binnen handbereik is dit een plek waar hij zich thuis kan voelen en waar hij samen met Jade Anna hopelijk mooie herinneringen zal maken. 

Bekijk meer informatie en foto’s op de website van Bekende Buren.