De adembenemende skylounge van VENTUNO is bij uitstek de plek waar je de magie van Kerst en oud en nieuw op een volledig unieke manier kunt beleven. Met een adembenemend interieur, geïnspireerd op Amerikaans-Italiaanse restaurants uit de roaring twenties, belooft het op de 21e verdieping van het Ruby Emma Hotel gelegen VENTUNO een ongeëvenaarde ervaring te worden.

VENTUNO Skylounge biedt de perfecte ambiance voor de feestdagen

Het weelderige interieur van VENTUNO creëert de perfecte ambiance voor de aankomende feestdagen. Terwijl de stad zich onder je uitstrekt en romantisch oplicht tijdens de donkere dagen, biedt de skylounge een sfeervolle kerst met een heerlijk feestmenu, DJ’s en live entertainment. Na de kerstdagen volgt uiteraard een bruisende NYE-viering om het nieuwe jaar samen in te luiden. Met de dresscode ’Gilded Glamour’, komen hier het iconische Amsterdamse nachtleven en de unieke VENTUNO-stijl op elegante wijze samen. Deze stijlvolle en sexy ervaring belooft levendigheid en exclusiviteit.
Beleef elegante feestdagen bij VENTUNO Skylounge
Themabelevingen als deze laten zien waar VENTUNO voor staat. In combinatie met het overweldigende interieur, het unieke en betoverende panoramische uitzicht, de uitzonderlijke keuken en topentertainment realiseert VENTUNO avonden die in ieders geheugen gegrift zullen blijven. Hier wordt het leven in al zijn facetten gevierd en tijdens de feestdagen wordt er nog een schepje bovenop gedaan.

Exclusief menu en cocktails tijdens de feestdagen

Naast de hoogtepunten van de moderne Italiaanse keuken die op de kaart staan, kun je bij VENTUNO van 24 tot en met 31 december genieten van een speciaal voor de feestdagen samengesteld menu met vier extra gerechten. Denk hierbij onder meer aan coquilles geserveerd in de schelp met texturen van bloemkool nduja crème, geroosterde amandelen, winterpostelein en gezouten Amalfi citroen, gegrilde tarbotfilet met inktvisrisotto en een wagyu A5 steak van de Josper.
Exclusief voor de feestdagen is er ook een Grand Dessert gemaakt. Geniet van een XL-macaron met vanille en stoofpeertjes, een ‘Bombe’ editie van de beroemde Pornstar Martini cocktail, panna cotta met limoncello, vers fruit, een indrukwekkende Bombe van tutti frutti, abrikoos en amaretto, en traditionele tiramisu.
Beleef elegante feestdagen bij VENTUNO Skylounge
Als aanvulling op de feestelijke sfeer serveert VENTUNO speciale feestelijke cocktails, waaronder de White Thyme Negroni, Madonna en Dolce Finale.
Glamoureuze nieuwjaarsarrangementen bij VENTUNO
Voor wie 2023 spectaculair wil afsluiten, zijn er op 31 december de exclusieve VENTUNO nieuwjaarspakketten. Kies uit de volgende opties:

Shift 1: Diner à la Carte 

Vanaf 17.30 uur

Shift 2: Diner à la Carte 

Vanaf 20:00 uur tot 03:00 uur
Wie kiest voor de tweede shift geniet de hele avond van een tafel, een glas champagne en Italian bites.

Nieuwjaarsarrangement ‘Red Light Rendez Vous’

Voor wie zonder diner wil genieten van het betoverende panorama-uitzicht in VENTUNO Skylounge tijdens de jaarwisseling, is er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar in de lounge van 22:00 tot 03:00 uur inclusief een glas champagne en Italian bites.
 VENTUNO is een initiatief van Ramzy Group, een familiebedrijf dat sinds 1993 actief is vanuit en te vinden is in Amsterdam aan de Amstelvlietstraat 4.
Ga voor meer informatie en reserveringen naar www.ventunoskylounge.com.