Topmodel Romee Strijd en haar vriend Laurens van Leeuwen zijn de trotse bezitters van een prachtige miljoenenvilla in het Zuid-Hollandse Pijnacker. Goed nieuws nu voor fans van het koppel: in januari 2024 stellen zij hun prachtige villa open voor het grote publiek. En ook nog eens voor nop: de gelukkigen krijgen en er ook nog eens een persoonlijke ontvangst en rondleiding van het model bij. Vanaf maandag 18 december 9:00 kunnen mensen de Airbnb boeken.

Romee Strijd en geliefde stellen hun exclusieve villa open voor het grote publiek

We kennen Romee Strijd als een van de meest toonaangevende modellen van Nederland. De 28-jarige Zoetermeerse deed modellenwerk voor talloze grote merken als Calvin Klein, Louis Vuitton en de crème de la crème: Victoria’s Secret. Sinds 2015 mag Strijd zich een zogeheten Victoria’s Secret-angel noemen, een titel die slechts voor enkelen is weggelegd. Sinds 2010 heeft Strijd een relatie met Laurens van Leeuwen, zoon van EO-presentator Bert van Leeuwen. De twee hebben twee dochtertjes samen, Mint en June.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Romee Strijd (@romeestrijd)

Vanwege het modellenwerk van Strijd resideerde het koppel jarenlang in New York, alvorens zij zich enkele jaren geleden weer vestigden in Nederland, in het Zuid-Hollandse Pijnacker om precies te zijn. Daar betrok het stel een prachtige witte miljoenenvilla. De twee gaven afgelopen januari een rondleiding door de prachtige woning.

Nu krijgen fans van de twee de kans zich eenmalig helemaal onder te dompelen in de levensstijl van de twee. Dat zal plaatsvinden op 6 januari 2024. De gelukkige hoeft daar geen euro voor te betalen, en krijgt ook nog eens een persoonlijke ontvangst en rondleiding van de gastvrouw- en heer.

Minimalistisch design

De miljoenenvilla in Pijnacker van Romee Strijd wordt gekenmerkt door het zeer minimalistische design, en de hoofdzakelijke beige, organische vormen. De villa beschikt verder over een riante keuken van natuursteen, een stijlvolle woonkamer, en een tuin ingericht op maximale ontspanning met zwembad, jacuzzi én een private gym.

In een reactie op het nieuws zegt Strijd: “Het beschikbaar stellen van ons ouderlijk huis op Airbnb betekent niet alleen het delen van een ruimte; het is een uitnodiging om deel uit te maken van de warmte en herinneringen die Laurens en ik hier hebben opgebouwd. Ik ben heel blij om nog een gezin te mogen verwelkomen in ons kleine paradijs en deze unieke ervaring te delen – bereid je voor om te ontspannen en samen qualitytime door te brengen in een ruimte die je thuis kunt noemen.” De droomvilla inclusief gebruik van alle faciliteiten is te boeken vanaf 18 december om 09.00 uur via deze link.