Als winnaar van het Eurovisie Songfestival in 2019 heeft Duncan Laurence de harten van velen veroverd met zijn prachtige stem en emotionele nummers. Maar naast zijn muzikale successen is hij ook betrokken bij vastgoed. Onlangs heeft hij besloten om zijn appartement in Amsterdam te koop te zetten, zij het voor een lagere prijs dan waarvoor hij het oorspronkelijk kocht. 

Duncan Laurence zet zijn appartement binnen mum van tijd weer in de etalage

Afgelopen zomer kocht Duncan Laurence het appartement en na een grondige renovatie en investering van ongeveer € 150.000, heeft Duncan Laurence besloten om afscheid te nemen van zijn geliefde appartement in Amsterdam. Hoewel hij oorspronkelijk hoopte op een hogere verkoopprijs, heeft hij moeten accepteren dat hij met een klein verlies zal verkopen. Dit kan worden gezien als een gewaagde stap, maar misschien is er meer dan alleen financiën in het spel.

De zanger kocht de woning aan de Sarphatistraat voor € 805.000, maar deze staat nu weer voor € 799.000 te koop. Een fractie minder dus.

Appartementdetails die indruk maken

Het appartement dat door Duncan Laurence te koop wordt aangeboden, beschikt als we Funda raadplegen over drie kamers, waaronder twee slaapkamers en twee badkamers. Het interieur is modern en stijlvol, met luxe afwerkingen die getuigen van smaak en klasse. Een hoogtepunt van deze woning is de open keuken, die perfect is voor entertainen en culinaire avonturen.

Naast het interieur biedt het appartement ook een ruim terras op het zuiden. Dit is een geweldige plek om te ontspannen en te genieten van de zon terwijl u uitkijkt over de stad. Het is echt een oase van rust midden in het bruisende Amsterdam.

Duncan Laurence zet zijn appartement in Amsterdam snel te koop voor een lagere prijs

Bron Funda

Gunstige locatie

Een ander pluspunt van dit appartement is de gunstige locatie. Gelegen op slechts 5 minuten afstand van het centrum van Amsterdam en Carré, biedt het gemakkelijke toegang tot alle bezienswaardigheden en voorzieningen die de stad te bieden heeft. Of het nu gaat om gezellige cafés, trendy restaurants of culturele hotspots, alles ligt binnen handbereik.

Bekijk hier de advertentie op Funda.