De nummer twintig van Feyenoord, Mats Wieffer, heeft een superluxe appartement in Rotterdam gekocht. Het appartement is gevestigd in het appartementencomplex Bay House in een van de levendigste stadsdistricten van Rotterdam. De Feyenoorder kan ultiem genieten van een prachtig uitzicht over de skyline van Rotterdam en is van alle gemakken voorzien in zijn nieuwe woning. De inmiddels international van Oranje kocht voor een fors bedrag een appartement in de thuis stad van zijn voetbalclub. Het lijkt erop dat hij de komende tijd Feyenoord niet zal verlaten.

Feyenoorder Mats Wieffer koopt appartement van maar liefst € 740.000

Mats Wieffer is een Nederlands voetballer die als middenvelder voor Feyenoord speelt. Hij maakte zijn debuut in de Eredivisie voor FC Twente. Echter wist hij niet echt door te breken bij FC Twente en werd teruggeplaatst naar Jong FC Twente. Hij maakte de overstap naar Excelsior, hier wist Wieffer beter te presteren en wist met de club te promoveren naar de Eredivisie. Hij viel zo op bij Excelsior dat Feyenoord de middenvelder in 2022 wilde overnemen. Wieffer vocht zich bij de eerste elf van de club en speelt momenteel iedere wedstrijd voor Feyenoord. De Feyenoorder wist afgelopen zondag nog de winnende goal te maken in een belangrijke wedstrijd tegen AZ. In 2023 mocht de voetballer debuteren bij het Nederlands Elftal, inmiddels kwam hij zeven keer uit in het Oranje.

Appartement van Mats Wieffer

Bron: Bekende Buren

Met de aankoop van het luxe nieuwbouwappartement lijkt Wieffer nog wel een tijd voor de Rotterdammers te willen spelen. Zijn contract loopt dan ook tot medio 2027 bij Feyenoord. Mats Wieffer woonde hiervoor altijd in een luxe huurappartement in Dordrecht. De middenvelder kan nu wel in een aanzienlijk snellere tijd verschijnen op het trainingscomplex en in het stadion van Feyenoord. Het luxe appartement wat Wieffer kocht in Rotterdam kostte hem maar liefst € 740.000, dit meldt de website Bekende Buren. Volgens de website sloot de middenvelder ook een hypotheek af voor dit bedrag over het appartement.

Luxe appartement met een woonoppervlak van 98 m² met adembenemend uitzicht

Het nieuwe appartement van Wieffer, gevestigd in het appartementencomplex Bay House, ligt in een van de levendigste stadsdistricten van Rotterdam. Het appartement van Wieffer bevindt zich in hetzelfde complex als het duurste penthouse van Rotterdam, ‘The Box’. Wonen in dit complex is een echte buitenkans in een stad die altijd bruist. Het appartement is gevestigd in het Rotterdamse Rijnhaven op het schiereiland Katendrecht. Onder de Rotterdammers staat dit gebied beter bekend als ‘De Kaap’. Rotterdam Rijnhaven is een epicentrum van wonen, werken, lifestyle, fashion, kunst, design, architectuur en uitgaan. Overal domineert de onmiskenbare sfeer van de haven, het water en dynamiek. Bewoners van het Rotterdam Rijnhaven zijn om geven door high end-faciliteiten en topdesign.

Appartement van Mats Wieffer

Bron: Bekende Buren

Het appartement van de voetballer beschikt over een woonoppervlak van 98 m². Het appartement is voorzien van twee slaapkamers en een bad kamer. De keuken in het appartement is voorzien van alle luxe en gemakken voorzien. Het appartement is opgetrokken uit hoogwaardige en duurzame materialen en daarmee zeer energiezuinig. Het appartement is voorzien van een warmte/koude-installatie en heeft een vloersysteem dat verwarmt en koelt. Daarnaast kan de voetballer gebruik maken van royale buitenruimtes. De balustrades door heel het complex heen beschikken over hoogwaardige beglazing. Voor iedereen in het complex is er standaard een parkeerplaats en een berging in de privéparkeergarage onder het complex. De voetballer kan daarnaast altijd genieten van het fenomenale uitzicht vanuit het appartement.