Met een passie voor snelheid en een unieke stijl die altijd de aandacht trekt, blijft Jon Olsson ons verrassen met zijn gedurfde automotive avonturen. Deze keer heeft de Zweedse freeskiër en autofanaat opnieuw de grenzen verlegd door F1-wielen onder zijn indrukwekkende Audi RS6 Avant te plaatsen. Met een krachtige 800 pk onder de motorkap en nu ook met de iconische wielen van de hoogste klasse van de motorsport, heeft Olsson een waar racemonster in bezit. In zijn dagelijkse vlog en via zijn Instagram toont Jon Olsson zijn nieuwe parel voor de eerste keer. De upgrade van deze auto is de start van een nieuw hoofdstuk voor Jon Olsson.

Jon Olsson voorziet zijn indrukwekkende Audi RS6 Avant van F1-wielen

Jon Olsson is een voormalig Zweedse freeskiër die ook bekendheid heeft vergaard als autofanaat. Zijn carrière als professionele freestyle skiër heeft hem op het internationale toneel gebracht, waar hij heeft deelgenomen aan verschillende prestigieuze ski-evenementen en wedstrijden. Naast zijn succes op de piste staat Olsson bekend om zijn gepassioneerde betrokkenheid bij de autowereld. Hij heeft een reputatie opgebouwd voor het transformeren van zijn voertuigen in unieke racemonsters. Hij brengt regelmatig opwindende en gedurfde aanpassingen aan om indrukwekkende prestaties te leveren. Inmiddels heeft Olsson een aardige following opgebouwd en deelt hij zijn dagelijkse leven door middel van een vlog. Jon Olsson heeft maar liefst ruim 1,5 miljoen abonnees op YouTube en ruim 1 miljoen volgers op Instagram.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jon Olsson (@jonolsson1)

Dit is niet de eerste Audi RS6 waar Jon Olsson aan sleutelt, de voormalig skiër vindt het de best gebouwde auto ooit. Jon Olsson kocht al vier keer een Audi RS6. Met zijn ongeëvenaarde passie voor automotive innovatie en een ontembare drang om de grenzen van het mogelijke te verleggen, blijft Jon Olsson ons verbazen met zijn gedurfde creaties op vier wielen. Zijn laatste onthulling heeft de autowereld opnieuw in beroering gebracht, F1-wielen onder zijn indrukwekkende Audi RS6 Avant. In een recente Instagrampost deelde Olsson zijn opwinding over de lancering van zijn eigen automerk, genaamd ‘innominate’. Met deze stap wil hij zijn grensverleggende ideeën toegankelijk maken voor autoliefhebbers wereldwijd.

F1-wielen zijn eerste stap in eigen uitdagend bedrijf

Olsson heeft een vastberadenheid om unieke, opvallende creaties tot leven te brengen die zijn eigen stempel dragen in de autowereld. Hij schrijft op Instagram: “Door de jaren heen heb ik aan talloze auto’s gewerkt, waarbij ik mijn ideeën tot leven heb gebracht. Maar het was altijd eenmalig, alleen voor mij of voor andere merken. Ik dacht dat het tijd was om daar verandering in te brengen en mijn eigen merk te starten.” Olsson’s fascinatie voor F1-wielen begon enkele jaren geleden, toen hij voor het eerst de nieuwe generatie F1-wielen zag. Het duurde even voordat hij zijn visie werkelijkheid kon maken, maar het resultaat is verbluffend. Hoewel hij erkent dat deze F1-wielen misschien niet voor iedereen geschikt zijn, is hij absoluut dol op de unieke uitstraling die ze zijn Audi RS6 Avant geven.

De realisatie van dit baanbrekende project was geen eenmanszaak. Jon Olsson heeft nauw samengewerkt met Önder van ‘selectcars sydab’, wiens onschatbare kennis en ervaring van onschatbare waarde zijn geweest gedurende het afgelopen jaar van de start van zijn nieuwe onderneming. Önder heeft een cruciale rol gespeeld bij het omzetten van Olsson’s visie in werkelijkheid. Zijn expertise op het gebied van autoproductie, gecombineerd met zijn vermogen om creatieve uitdagingen aan te gaan, heeft het mogelijk gemaakt om de grenzen te verleggen. Ze hebben samen iets unieks weten te creëren dat de aandacht trekt van autoliefhebbers over de hele wereld. Met de lancering van zijn eigen autobedrijf treedt Olsson een nieuw tijdperk binnen. Hier gaan zijn passie voor snelheid en innovatie hand in hand met zijn ondernemersgeest. Dit is slechts het begin van een fantastisch auto avontuur.